امروز: یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 12 ذو القعدة 1445 | 2024-05-19
کد خبر: 242134 |
تاریخ انتشار : 07 مهر 1397 - 7:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر رولت سبزیجات، پیشنهادی برای شام سبک روزنامه خراسان: رولت سبزیجات که داخل آن با ذرت و پنیر و پیازچه پر شده خوراکی سالم و مقوی و خوشمزه ای است و می‌توانید آن را برای نهار مدرسه بچه ها تهیه کنید. مواد لازم کره پاستوریزه: ۶۰ گرم تره فرنگی: یک […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

رولت سبزیجات، پیشنهادی برای شام سبک

روزنامه خراسان: رولت سبزیجات که داخل آن با ذرت و پنیر و پیازچه پر شده خوراکی سالم و مقوی و خوشمزه ای است و می‌توانید آن را برای نهار مدرسه بچه ها تهیه کنید.

مواد لازم

  • کره پاستوریزه: ۶۰ گرم
  • تره فرنگی: یک ساقه متوسط
  • سیر: ۲ حبه
  • آرد سفید گندم:  یک سوم پیمانه (۴۰گرم)
  • شیر پاستوریزه: یک پیمانه (۱۵۰گرم)
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پنیر پارمزان رنده شده : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل:  به مقدار لازم

داخل رولت

  • پنیر پارمزان رنده شده:  ۱۰۰ گرم
  • ذرت پخته: ۱۵۰ گرم (یک پیمانه)
  • پیازچه خرد شده: یک سوم پیمانه
  • پنیرخامه ای پاستوریزه: ۵۰ گرم

رولت سبزیجات، پیشنهادی برای شامی سبک

طرز تهیه

1. سینی یا ظرف مخصوص فر را چرب کنید یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید.

2.سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با ۳۰ گرم کره به مدت ۵- ۴ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.

3. سپس بقیه کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

4. به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.

5. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سپس زرده تخم مرغ، مخلوط تره فرنگی، سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید.

6. مواد را به ظرفی بزرگ تر انتقال دهید.

7. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.

8. فر را از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

9. مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.

10. اکنون رولت (مواد مخلوط شده) را در طبقه وسط فر به مدت 12تا 15 دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.

11. پنیر پارمزان رنده شده را به طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده اید کاغذ را جدا کنید).

12. مخلوط پیازچه خرد شده، ذرت، پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید