امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 206866 |
تاریخ انتشار : 28 آبان 1396 - 7:16 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر روش های برشته کردن تخمه کدو سایت بدونیم: کدو تنبل یکی از میوه های پرمصرف پاییزیه که علاوه بر خود میوه از تخمه هاش هم میشه به عنوان یه میان وعده خوشمزه پاییزی استفاده کرد.   اما درست کردن تخمه کدو شیوه های مختلفی داره که تو این مطلب […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

روش های برشته کردن تخمه کدو

سایت بدونیم: کدو تنبل یکی از میوه های پرمصرف پاییزیه که علاوه بر خود میوه از تخمه هاش هم میشه به عنوان یه میان وعده خوشمزه پاییزی استفاده کرد.
 
اما درست کردن تخمه کدو شیوه های مختلفی داره که تو این مطلب ۳ تا از روش هاشو براتون توضیح دادم.
 

چگونه تخمه ها را از کدو جدا کنیم
 
گام اول: کدو را نصف کنید و دانه ها را بیرون بیاورید و لایه های چسبیده به تخمه ها را از آن ها جدا کنید.

روش های برشته کردن تخمه کدو

گام دوم: تخمه را تمیز بشوئید و روی یک دستمال کاغذی بریزید و خشک کنید. سپس فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

 
 روش های برشته کردن تخمه کدو
روش اول

مواد مورد نیاز:

  • ½ پیمانه تخمه کدو
  • ½ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
 روش های برشته کردن تخمه کدو
طرز تهیه:

  1. تخمه ها را داخل ظرفی بریزید و کره و نمک و فلفل را روی آن ها بریزید.
  2. سپس تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی لبه های تخمه ها طلایی مایل به قهوه ای شود آماده خوردن است.


روش دوم

مواد مورد نیاز:

  • ½ پیمانه تخمه کدو
  • ½ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ½ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

 روش های برشته کردن تخمه کدو
 
طرز تهیه:

  1. تخمه ها را داخل ظرفی ریخته و با کره، شکر و دارچین ترکیب کنید.
  2. سپس تخمه ها را روی یک کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید. وسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید. زمانی که کناره های تخمه ها طلایی مایل به قهوه ای باشد آماده خوردن است.


روش سوم

مواد مورد نیاز:

  • ½ پیمانه تخمه کدو
  • ½ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ½ قاشق چای خوری رزماری خشک

 روش های برشته کردن تخمه کدو
 
طرز تهیه:

  1. تخمه ها را با کره، فلفل، نمک و رزماری ترکیب کنید. سپس تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. اواسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید