امروز: چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو القعدة 1445 | 2024-05-08
کد خبر: 243343 |
تاریخ انتشار : 09 آبان 1397 - 22:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر رانی هلو را در منزل تهیه کنید صلح خبر: اگر شما هم به نوشیدنی هایی که در شرکت ها تولید می شود اعتماد ندارید بهتر است خودتان دست به کار شوید. ما در این پست قصد داریم که نکاتی مهم در رابطه با درست کردن یک رانی هلو خوشمزه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

رانی هلو را در منزل تهیه کنید

صلح خبر: اگر شما هم به نوشیدنی هایی که در شرکت ها تولید می شود اعتماد ندارید بهتر است خودتان دست به کار شوید. ما در این پست قصد داریم که نکاتی مهم در رابطه با درست کردن یک رانی هلو خوشمزه و تا حد امکان بی ضرر را به شما دوستان عزیز بیاموزیم.

اما چرا باید رانی خانگی درست کنیم؟ اول اینکه خیالمان راحت است که از مواد نگه دارنده استفاده نشده است .

دوم اینکه کم هزینه است و از نظر اقتصادی هم به سود ما می باشد. و اما مهمترین نکته: شاید مهمان سرزده به خانه شما بیاید و شما امکان اینکه بخواهید نوشیدنی بخرید و از مهمانانتان پذیرایی کنید را نداشته باشید ولی میتوانید با این دستور تهیه به راحتی از مهمانانتان پذیرایی بفرماید.

در ادامه دستور تهیه رانی هلو و نکات مهم در رابطه با درست کردن رانی هلو را به شما می آموزیم.

مواد مورد نیاز جهت درست کردن رانی هلو

  • هلو: به میزان دلخواه ( این میزان بستگی به تعداد رانی که میخواهید درست کنید دارد)
  • شکر: به میزان دلخواه (بهتر است کم باشد)
  • آب: به اندازه مورد نیاز
  • یخ تگری: به اندازه ای که نیاز دارید

دستور تهیه رانی هلو

دستور تهیه رانی هلو

1. در مرحله اول میبایست هلو ها را شسته و پس از شستن آنها, پوست آن ها را جدا کرده و چهار الی هشت قاچ میبریم.

2. هسته هلو ها را درآورده و سپس شکر و آب را روی گاز میگذاریم ( بهتر است شعله گاز بالا باشد ) تا بجوشد.

3. در همین حین هلو هایی که از قبل قاچ کردیم را داخل ظرف محتوای آب و شکر می ریزیم.

4. پس از چند جوش که هلو ها پخته شد از روی گاز برداشته و در یخچال میگذاریم.

5. سی الی یک ساعت برای خنک شدن رانی ها وقت نیاز است, پس از آن میتوانید آن را میل کنید

نکات مهم در رابطه با درست کردن رانی هلو

  • اگر میتوانید تا حد امکان از میوه تر و تازه استفاده کنید
  • ظرف تهیه رانی باید لعابی باشد
  • تا حدی که امکان دارد از شکر کم استفاده کنید و یا اصلا از شکر استفاده نکنید
  • برای خوشمزه تر شدن رانی میتوانید به آن لیمو ترش هم اضافه نمایید
  • این دستور تهیه رانی هلو یکی از ساده ترین روش ها بود
  • دستور تهیه همگی رانی های خانگی به همین شکلی است و هیچ فرقی ندارد و تنها فرقشان بین میوه ها می باشد
  • شما میتوانید از مخلوط کن هم برای درست کردن رانی خود استفاده نمایید
  • برای خوشمزه تر شدن این رانی بهتر است از تگرگ های یخ استفاده کنید

چرا رانی های خانگی درست کنیم؟

دلیل اول این است که: در این آب میوه از مواد غیر مجازی مانند: بنزوات سدیم استفاده می شود.

دلیل دوم این است که: اصلا معلوم نیست این رانی هایی که در مغازه ها وجود دارند چگونه درست شده اند.

دلیل سوم این است که: در رانی ها از مواد بسیار زیاد نگه دارنده استفاده میشود که بسیار مضر هستند.

دلیل چهارم این است که: اخیرا اعلام شده است که رانی هایی که وارد کشور میشوند بسیار خطرناک و سرطان زا هستند.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید