امروز: یکشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 19 ذو القعدة 1445 | 2024-05-26
کد خبر: 39572 |
تاریخ انتشار : 12 آذر 1394 - 19:25 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > طبیعت – دکلی به ارتفاع ۳۲۵ متر که از برج ایفل نیز بلندتر است در قلب جنگل آمازون ساخته شده است تا به گزارش یورونیوز دانشمندان به وسیله آن تغییرات اقلیمی زمین را تحت نظر داشته باشند. جنگل آمازون با تولید نیمی از اکسیژن جو زمین، تاثیری فوق العاده بر روی آن می گذارد. برج بلند […]

دانش > طبیعت – دکلی به ارتفاع ۳۲۵ متر که از برج ایفل نیز بلندتر است در قلب جنگل آمازون ساخته شده است تا به گزارش یورونیوز دانشمندان به وسیله آن تغییرات اقلیمی زمین را تحت نظر داشته باشند.

جنگل آمازون با تولید نیمی از اکسیژن جو زمین، تاثیری فوق العاده بر روی آن می گذارد. برج بلند دیده بان آمازون پروژه مشترک انستیتو ملی برزیل در امور تحقیقات آمازونی و انستیتو آلمانی ماکس پلانک است.

یورگن کسلمیر، هماهنگ کننده آلمانی این پروژه می گوید: «این برج عمدتا به دنبال گازهای گلخانه ای همچون دی اکسید کربن، مونوکسید دی نیتروژن و اوزون است که جو را گرم می کنند. این گازها با هوای سطح زمین عوض می شوند. ما می خواهیم به میزان این گازها که از مجموعه جنگل خارج می شوند و یا به آن وارد می شوند پی ببریم تا دریابیم این جا به جایی به چه شکل صورت می گیرد.»

تمام داده های جمع آوری شده توسط این برج که قرار است به مدت ۳۰ سال به فعالیت بپردازد، در قالب الگوهایی به ثبت می رسد تا امکان پیش بینی تغییرات اقلیمی فراهم شود و بر روی تصمیمات دولت درباره محیط زیست تاثیر بگذارد. انتظار می رود که این برج در ابتدای سال ۲۰۱۷ به طور کامل آماده استفاده باشد.

آنتونیو مانزی، هماهنگ کننده برزیلی این پروژه می گوید: «ظرف دو تا سه دهه آینده ما دست به مشاهده تاثیرهای تغییرات اقلیمی جهان می زنیم. تغییراتی همچون تمرکز گازهای کربنی در جو زمین که در حال افزایش بوده و خواهد بود. دمای کره زمین اینجا در آمازون در حال افزایش بوده و هست.»

هزینه ساخت و فعالیت پنج سال نخست این پروژه که در سال ۲۰۰۹ آغاز شد، حدود ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار یورو تخمین زده می شود و به طور مشترک توسط برزیل و آلمان تامین می شود.

۵۴۵۴ 

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :محسن

      مطلب به جا و خوبی بود

    بدون نظر :