امروز: سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 22 شوال 1445 | 2024-04-30
کد خبر: 328466 |
تاریخ انتشار : 24 آذر 1398 - 16:59 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ضمن تاکید بر نقش حمایتی دولت در زیست بوم مبتنی بر فناوری‌های نرم، گفت: دولت باید از دخالت و ورود مستقیم در حوزه محتواسازی پرهیز کند. به گزارش صلح خبر، دکتر سورنا ستاری در اختتامیه جشنواره کودک آنلاین اظهار کرد: آنچه که در معاونت […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ضمن تاکید بر نقش حمایتی دولت در زیست بوم مبتنی بر فناوری‌های نرم، گفت: دولت باید از دخالت و ورود مستقیم در حوزه محتواسازی پرهیز کند.

به گزارش صلح خبر، دکتر سورنا ستاری در اختتامیه جشنواره کودک آنلاین اظهار کرد: آنچه که در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به آن معتقدیم، این است که راه توسعه فناوری‌های نرم از مسیر توسعه زیست بوم محقق می‌شود. علی‌رغم آنکه مجدانه پیگیر توسعه چنین زیست بومی هستیم، اما همواره باید یادآور شد که نقش دولت دخالت در چنین زیست بومی نیست و حمایت از تشکیل آن است.

وی ضمن اشاره به لزوم سیاست گذاری صحیح در این زمینه افزود: نقش دولت پیش از هر چیز فراهم کردن زیرساخت‌های تشکیل زیست بوم است، دولت نباید در حوزه تولید محتوا ورود مستقیم پیدا کند. این مسئله در اقتصاد دانش‌بنیان نیز مصداق پیدا می‌کند و نقش دولت بیشتر تعیین حدود و ثغور و ریل‌گذاری است. این، آن اتفاقی است که باید به دنبال تحقق آن بود تا عرصه نوآوری شکوفا شود و بتوانیم در عرصه تولید محتوا، به اهداف پیش‌بینی‌شده دست یابیم.

ستاری در ادامه افزود: اگر امروز زبان فارسی نهمین زبان اینترنتی دنیا است، علی‌رغم آنکه از نظر جمعیتی کشور با این مقیاس همسان نیست، این مسئله را باید مدیون تولید محتوا دانست، وقتی در کشور سایتی مانند مجله مدیا صلح خبر وجود دارد که جزو صد سایت پربیننده دنیا است و البته محتوای آن به زبان فارسی است، این نشات گرفته از  قدرت تولید محتوا است یا برای نمونه ۵ تا ۶ هزار سال هنر و عشقی که با صنایع دستی کشور آمیخته است نیز خود نشانی از  قدرت و داشته‌های ما در حوزه فناوری نرم است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه بالای موجود در عرصه تولید محتوا و فناوری نرم، افزود: در هنری مانند خاتم‌کاری، هزاران ایده وجود دارد که با استفاده از فناوری و خلاقیت می‌توان چنین هنرهای سنتی را در موارد مختلفی در زندگی روزمره پیاده‌سازی کرد، یکی از نقاط قوت ما در عرصه محتوای نرم احساس غرور و افتخاری است که هر ایرانی نسبت به فرهنگ و سابقه تاریخی خود دارد، هنوز هم زمانی  که یک خارجی به عنوان مهمان به کشور ما وارد می‌شود، هدیه ما به او بخشی از همین صنایع دستی ما است، چون به فرهنگ و داشته‌هایمان می‌بالیم.

بر اساس اعلام معاونت علمی، ستاری ضمن اشاره به ظرایف و دقایق مدیریت در بخش فرهنگی و تولید محتوا گفت: همیشه گفته‌ام فیلمی می‌فروشد که مردم برایش صف ببندند، با سی دی مجانی فرهنگ منتقل نمی‌شود، انیمیشینی تاثیرگذار است که کودکان مشتاق دیدنش باشند، آن زمان است که می‌توان گفت سیاست‌گذاری در حوزه  تولید محتوا موثر بوده است. البته وظیفه ما است که از این حرکت پویایی که در جریان است، حمایت کنیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید