امروز: چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو القعدة 1445 | 2024-05-08
کد خبر: 175444 |
تاریخ انتشار : 09 شهریور 1396 - 10:31 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر دلیل خشونت در میانمار علیه مسلمانان دهه‌ها سوءاستفاده‌ سیستماتیک است رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد، دهه‌ها سوءاستفاده‌های “سیستماتیک” علیه مسلمانان روهینجا دلیل خشونت‌های فزاینده در ایالت راخین میانمار است و مسئولان می‌توانستند از این خونریزی جلوگیری کنند. در همین حال سازمان ملل از بنگلادش خواست که اجازه […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

دلیل خشونت در میانمار علیه مسلمانان دهه‌ها سوءاستفاده‌ سیستماتیک است

رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد، دهه‌ها سوءاستفاده‌های “سیستماتیک” علیه مسلمانان روهینجا دلیل خشونت‌های فزاینده در ایالت راخین میانمار است و مسئولان می‌توانستند از این خونریزی جلوگیری کنند.

در همین حال سازمان ملل از بنگلادش خواست که اجازه ورود مردم فراری از خشونت‌های مداوم در میانمار را بدهد.

 زید رعد الحسین، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نسبت به افزایش درگیری در ایالت راخین که پس از حمله شبه نظامیان به نیروهای امنیتی میانمار شدت گرفت، هشدار داد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه،او در بیانیه‌ای گفت: من کاملا این حمله‌هاي خشونت‌آمیز به پرسنل امنیتی را که کشته شدن تعداد زیادی از مردم و آوارگی هزاران تن را به همراه داشت، ‌محکوم می‌کنم.

در همین حال به گزارش رویترز، زید رعد الحسین در بیانیه‌ای دیگر روز سه شنبه هفتم شهريور اظهار کرد: بیش از هشت هزار و 700 تن از مسلمانان روهینجایی از میانمار به بنگلادش فرار کرده‌اند.

کمیسر عالی شورای حقوق بشر گفت: این نوع حوادث اخیر نه تنها “ناامیدکننده” است بلکه با توجه به نقض مداوم حقوق بشر و سیستماتیک نظیر پاسخ خشونت‌آمیز نیروهای امنیتی به این حمله از اکتبر 2016 که به افزایش خشونت‌ها دامن زد، قابل پیش‌بینی بوده و می‌توانست جلوگیری شود.

مسلمانان روهینجا در گذشته از خشونت اجتناب می‌کردند، اما این موضع‌گیری در اکتبر گذشته زمانی که یک گروه شبه نظامی نوپا حمله‌هاي غافلگیرانه‌ای به پست‌های مرزی آغاز کرد، تغییر یافت. نیروهای امنیتی میانمار هم نسبت به این حمله ناگهانی با یک “عملیات پاکسازی” خشونت آمیز که سازمان ملل هشدار داد می‌تواند به “نسل کشی قومی” منجر شود، واکنش نشان دادند.

در همین حال رعد الحسین خواست کسانی که به نیروهای امنیتی و غیر نظامیان حمله کرده‌اند مورد محاکمه قرار بگیرند و از تمام طرف‌ها خواست از افزایش خشونت‌ها ممانعت کنند.

او همچنین از میانمار خواست دسترسی سازمان‌های بشر دوستانه را تسهیل کند و افزود حفاظت از کسانی که در این ایالت هستند وظیفه این کشور است.

سخنگوی آژانس پناهندگی سازمان ملل در یک نشست خبری در ژنو گفت، برآورد شده از روز پنج شنبه تا یکشنبه حدود پنج هزار و 200 روهینجایی وارد بنگلادش شده‌اند.

آژانس پناهجویان سازمان ملل همچنین خشونت‌های ایالت راخین را محکوم کرده و از جامعه بین‌الملل خواسته که از بنگلادش برای اجازه ورود مسلمانان روهینجا حمایت کنند.

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید