امروز: دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 13 ذو القعدة 1445 | 2024-05-20
کد خبر: 243255 |
تاریخ انتشار : 08 آبان 1397 - 12:00 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دستور پخت دلمه به؛ مقوی و پر انرژی وب‌سایت سرآشپز پاپیون – یاسی حبیبی: به سرشار از ویتامین‌های آ. و ب، و املاح آهکی و تانن است و دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است. صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می‌کند و مقوی قلب، معده و اعصاب […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

دستور پخت دلمه به؛ مقوی و پر انرژی

وب‌سایت سرآشپز پاپیون – یاسی حبیبی: به سرشار از ویتامین‌های آ. و ب، و املاح آهکی و تانن است و دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است. صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می‌کند و مقوی قلب، معده و اعصاب است در این مطلب میخوایم بهتون دستور تهیه دلمه به رو آموزش بدیم.

مواد لازم

  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۳ عدد به
  • ۳ پیمانه برنج
  • ۶ قاشق سوپ خوری لپه‎
  • ۳ قاشق سوپ خوری رب گوجه ‌فرنگی
  • ۲ قاشق سوپ خوری پیاز خردشده
  • ۶ عدد آلو خیس خورده
  • به مقدار لازم زرشک و کشمش
  • به مقدار لازم گردو خردشده
  • به مقدار لازم پودر دارچین
  • به مقدار لازم جعفری خردشده
  • به مقدار لازم سرکه و شکر
  • به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه

نکته: مقدار مواد برای 3 نفر کافی میباشد.

دستور پخت دلمه به

طرز تهیه

1. برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید، سپس در آب جوش بریزید و بعد از ۳۰ دقیقه آبکش کنید. لپه ها را به مدت ۲ ساعت بپزید و بعد داخل سبدی بریزید.

2. یکی از پیازها را داخل روغن داغ شده تفت دهید. بعد از اینکه نرم و طلایی شد، گوشت چرخ کرده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک بریزید و تفت دهید، سپس یک قاشق سوپ خوری رب اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

3. در این مرحله لپه و برنج را به گوشت اضافه کنید. مقداری کشمش، زرشک، گردوی خرد شده، نمک و فلفل هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مواد را کمی با هم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

4. سر بِه ها را با دقت جدا كرده و با یک قاشق چای خوری داخل آنها را به آرامی خالي كنيد؛ طوري كه بِه ها سوراخ نشوند. حالا باید داخل بِه ها را با مخلوط حاصل پر کنید و سپس سر بِه ها را بگذارید.

5. پیاز باقیمانده را داخل مقداری روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شود، سپس زردچوبه و بقیه رب را اضافه کرده و تفت دهید. مقداری نمک، فلفل و پودر دارچین هم بریزید. آلوهای خیس خورده و گوشت های بِه را هم اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری شکر و سرکه هم اضافه کنید تا سس ملس شود. حدود ۳-۲ لیوان آب اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس بِه ها را داخل آن قرار دهید؛ طوری که نصف بِه ها داخل سس باشد. درِ تابه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بِه ها بپزند.

6. بِه ها را همراه با سس داخل ظرف مورد نظرتان بچینید، آنها را بامقداری جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید