امروز: دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو القعدة 1445 | 2024-05-13
کد خبر: 284518 |
تاریخ انتشار : 15 خرداد 1398 - 12:54 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر مدیرکل دفتر امور طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: قیمت تمام شده کاغذ داخلی به طور معمول از کاغذ وارداتی یارانه‌ای بالاتر بوده و در این شرایط امکان رقابت از تولیدکننده داخلی سلب می‌شود. به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت صنعت، معدن و […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

مدیرکل دفتر امور طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: قیمت تمام شده کاغذ داخلی به طور معمول از کاغذ وارداتی یارانه‌ای بالاتر بوده و در این شرایط امکان رقابت از تولیدکننده داخلی سلب می‌شود.

به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علیرضا هادی اظهار کرد: در حال حاضر مصرف سالانه کاغذ چاپ، تحریر و روزنامه در کشور در حدود ۳۳۵ هزار تن است که توسط واحدهای فعال موجود می‌توانیم تا حدود ۵۰ درصد نیاز کاغذ کشور را تأمین کنیم.

مدیرکل دفتر امور طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: در سال ۹۷ و همزمان با افزایش برخی هزینه‌های تولید، نحوه قیمت‌گذاری کاغذ و شرایط غیر رقابتی کاغذ وارداتی یارانه‌ای با کاغذ تولید داخل، حجم تولید داخل کاهش محسوسی داشته و شاهد افت تولید بوده‌ایم.

هادی توضیح داد: در تولید کاغذ چاپ، تحریر و روزنامه، ۳ واحد تولیدی با ظرفیت اسمی بالغ بر ۱۷۵ هزار تن در کشور فعالند و ۵ طرح دیگر با ظرفیت ۳۳۸ هزار تن طی چند سال آینده می‌توانند وارد فاز تولید شوند.

وی اضافه کرد: یکی از این طرح‌ها در استان خوزستان و با هدف استفاده از باگاس نیشکر با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار تن کاغذ در حال احداث است.

مدیرکل دفتر امور طرح‌ها و تأمین مالی گفت: با این شرایط، توجیه اقتصادی تولید کاغذ در کشور با چالش جدی روبه رو است و ما نمی‌توانیم اصراری بر روی این صنعت به سرمایه‌گذاران داشته باشیم.

هادی خاطرنشان کرد: تولید کاغذ از سنگ کربنات کلسیم از روش‌های مرسوم دیگر در تولید کاغذ است که در همین راستا و با عنایت به هزینه‌های پایین تولید در این روش، حدود ۱۴۵ طرح صنعتی مجوز گرفته‌اند که ۱۵ مورد از این طرح‌ها با ظرفیت بالغ بر ۱۱۵ هزار تن دارای ۶۰ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی هستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید