امروز: پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 24 شوال 1445 | 2024-05-02
کد خبر: 268712 |
تاریخ انتشار : 12 فروردین 1398 - 0:42 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر تمامی افرادی که از درد مزمن مفصلی رنج می‌برند به دنبال راهکاری هستند تا بدون وابستگی به داروها و روش‌های درمانی که خود با عوارض جانبی همراه است، درمان شوند. به گزارش صلح خبر، رژیم غذایی می‌تواند نقش مهمی در وضعیت افراد مبتلا به این عارضه داشته باشد و […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

تمامی افرادی که از درد مزمن مفصلی رنج می‌برند به دنبال راهکاری هستند تا بدون وابستگی به داروها و روش‌های درمانی که خود با عوارض جانبی همراه است، درمان شوند.

به گزارش صلح خبر، رژیم غذایی می‌تواند نقش مهمی در وضعیت افراد مبتلا به این عارضه داشته باشد و خودداری از مصرف غذاهایی که موجب التهاب در بدن می‌شوند تا حدود زیادی اثربخش است.

بنابر اعلام “فود پریونشن“، آنچه در ادامه ذکر شده برخی از انواع مواد غذایی است که مبتلایان به دردهای مفصلی باید از مصرف آن‌ها خودداری کنند.

قند افزوده: قند ترکیب ضروری رژیم غذایی است و بدن به دریافت آن میل دارد. هرچند در حال حاضر و به دلیل فراوانی خوراکی‌های فرآوری شده میزان قند دریافتی بیشتر می‌شود. قند به دلیل تداخل با چربی و پروتئین در بدن موجب التهاب می‌شود و “محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته” (AGE) را تولید می‌کند. محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته علاوه بر التهاب، روند فرسودگی بدن را نیز سرعت می‌دهند.

مواد الکلی: اگرچه مواد الکلی در گروه مواد غذایی جای نمی‌گیرد اما مصرف آن می‌تواند بیشترین تأثیر را روی درد مفصل بگذارد. همچنین الکل موجب از دست رفتن آب بدن شده و التهاب در بدن را به همراه دارد.

آسپارتام و شیرین کننده‌های مصنوعی: مصرف این نوع شیرین کننده‌ها نه تنها به درمان درد مفصل کمک نمی‌کند بلکه به دلیل مضرات متعددی که برای سلامت دارد شناخته شده است و حتی می‌تواند موجب آرتریت در افرادی شود که پیش از این به این عارضه مبتلا نبوده‌اند.

محصولات لبنی: مصرف لبنیات مشکل‌ساز است زیرا حاوی پروتئین‌هایی است که بافت‌های اطراف مفصل را در برخی افراد ملتهب می‌سازد. همچنین با بالا رفتن سن هضم مواد لبنی سخت‌تر می‌شود.

نمک: نمک نیز با مضراتی مهم برای سلامتی همراه است زیرا موجب احتباس آب و فشار خون بالا می‌شود. حفظ تعادل در میزان مایعات موجود در بدن برای سلامت مفاصل ضروری است اما میزان اضافه آن موجب ورم و التهاب می‌شود.

مونوسدیم گلوتامات: این افزودنی غذایی که بر پایه نمک است موجب احتباس آب و ورم می‌شود.

چربی‌های اشباع‌شده: دلایل بسیاری وجود دارد که نشان‌دهنده ضرورت خودداری از مصرف چربی‌های اشباع شده است که خطر ابتلاء به بیماری قلبی و آسیب دیدن مفصل‌ها مواردی از آن به حساب می‌آید. نتایج چندین مطالعه نشان داده که کاهش مصرف چربی اشباع شده واکنش التهابی بدن را کاهش می‌دهد.

روغن ذرت / امگا ۶: روغن ذرت مملو از اسیدهای چرب امگا ۶ است که مصرف به اندازه آن خطری ندارد اگرچه التهاب زاست. هرچند خوراکی‌های فرآوری شده که امروزه به مقدار زیاد مصرف می‌شود حاوی میزان بالایی از اسیدهای چرب امگا ۶ هستند که تعادل میان امگا ۶ و امگا ۳ را در بدن بر هم می‌زند و در نتیجه می‌توانند موجب بروز التهاب شوند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید