امروز: دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو القعدة 1445 | 2024-05-13
کد خبر: 243476 |
تاریخ انتشار : 12 آبان 1397 - 0:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر خوراک گل کلم و سیب زمینی، آسان و خوشمزه روزنامه خراسان: خوراک گل کلم و سیب زمینی یک غذای گیاهی پر طعر و طعم هندی است.در این غذا از انواع ادویه‌ها از جمله فلفل، زیره سبز، زنجبیل و زردچوبه استفاده می‌شود که غذا را فوق‌العاده خوش عطر می‌کنند و […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

خوراک گل کلم و سیب زمینی، آسان و خوشمزه

روزنامه خراسان: خوراک گل کلم و سیب زمینی یک غذای گیاهی پر طعر و طعم هندی است.در این غذا از انواع ادویه‌ها از جمله فلفل، زیره سبز، زنجبیل و زردچوبه استفاده می‌شود که غذا را فوق‌العاده خوش عطر می‌کنند و چنان طعم خوبی به گل کلم می‌دهند که کسانی که به آن علاقه ندارند هم مشتاق خوردن آن می‌شوند. 

مواد لازم:

  • 3 قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی
  • یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
  • 650 گرم سیب زمینی
  • 4 پیمانه گل کلم خردشده
  • یک قاشق غذاخوری فلفل خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری زردچوبه
  • نصف قاشق چای خوری زیره سبز
  • نصف پیمانه نخودفرنگی پخته(دلخواه)
  • یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده
  • نمک به میزان لازم

خوراک گل کلم و سیب زمینی

طرز تهیه:

1. ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت قطعات مکعبی درآورید. باید حدود سه پیمانه سیب زمینی خرد شده داشته باشید.

2. یک تابه بزرگ را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس دو قاشق روغن داخل آن بریزید و زنجبیل را که از قبل پوست کنده و رنده کرده‌اید داخل روغن بریزید.

3. حدود ۳۰ ثانیه زنجبیل را تفت بدهید تا عطر آن را حس کنید.

4. سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و چنددقیقه تفت بدهید تا شروع به نرم شدن کند.

5. گل کلم را همراه با یک قاشق روغن باقی مانده و نمک، به مواد درون تابه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید و هرچند دقیقه یک بار هم بزنید.

6. فلفل خرد شده، زردچوبه و زیره را اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی و گل کلم نرم شود.

7. اگر می خواهید از نخودفرنگی استفاده کنید، آن را در این مرحله اضافه کنید و ۲–۳ دقیقه دیگر تفت بدهید.

8. خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی شما آماده است. خوراک را به بشقاب یا دیس مد نظرتان منتقل کنید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

نکته: می‌توانید به جای رنده کردن زنجبیل، از پودر آن هم استفاده کنید ولی زنجبیل تازه عطر بیشتری به خوراک گل کلم و سیب زمینی می‌دهد. می‌توانید کمی کنجد بوداده هم روی غذا بپاشید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید