امروز: یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 12 ذو القعدة 1445 | 2024-05-19
کد خبر: 258255 |
تاریخ انتشار : 29 بهمن 1397 - 16:19 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر خوراک جگر مرغ؛ غذا از این لذیذتر داریم؟ وب‌سایت سوران: خیلی وقت بود که میخواستم طرز تهیه خوراک جگر مرغ رو به شما آموزش بدم، چون میدونم خیلی از دوستان شیوه صحیحی برای طبخ اون ندارن و اکثرا به خاطر طرز پخت اشتباه ممکنه با مزه و بوی بسیار […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

خوراک جگر مرغ؛ غذا از این لذیذتر داریم؟

وب‌سایت سوران: خیلی وقت بود که میخواستم طرز تهیه خوراک جگر مرغ رو به شما آموزش بدم، چون میدونم خیلی از دوستان شیوه صحیحی برای طبخ اون ندارن و اکثرا به خاطر طرز پخت اشتباه ممکنه با مزه و بوی بسیار بدی مواجه بشن که باعث بشه کلا قید این خوراک بسیار لذیذ و خوشمزه رو بزنن!

مواد اولیه:

  • جگر مرغ: 1 بسته
  • سیب زمینی: نیم کیلو یا بیشتر
  • کره: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری سرپر
  • زعفران آبکرده: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد بزرگ

خوراک جگر مرغ؛ غذا لذیذتر داریم؟

طرز تهیه:

1. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با کره یا روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

2. ابتدا جگر را به خوبی پاک کنید طوری که هیچ قسمت سفید یا سبزی داخل آن نباشد و به طور کلی رگ و ریشه های آن جدا شود. جگرهای پاک شده را داخل تابه نچسبی ریخته و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن بخار شودو رنگ آن کاملا تغییر کند.توجه داشته باشید که هر دو طرف جگر باید تغییر رنگ بدهد.وقتی آب جگر تبخیر شد به آن مقداری کره اضافه کرده و اجازه دهید جگر 10 دقیقه داخل کره سرخ شود.

3. ظرف پیازداغ را دوباره روی شعله قرار دهید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رب کاملا سرخ شود.زعفران آب کرده و ادویه را نیز به رب اضافه کنید و پس از مدتی سرخ شدن آن را به جگر بیفزایید.

4. سیب زمینی ها را خرد کرده و درون روغن سرخ کنید.وقتی جگر بعد از نیم ساعت تا 40دقیقه کاملا پخته شد سیب زمینی سرخ کرده را هم به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده یا به صورت مجزا در کنار هم قرار دهید و غذا را برای سرو آماده کنید.

نکات:

  • در صورت تمایل مقدار بیشتری رب و زعفران استفاده کنید.
  • توجه داشته باشید حتما آب جگر تبخیر شود و بعد کره را اضافه کنید تا بوی بد جگر از بین برود.
  • این غذا آب ندارد ولی اگر دوست دارید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کرده و بعد برای سرو آماده کنید.
  • در صورت تمایل به جای کره از روغن استفاده کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید