امروز: دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو القعدة 1445 | 2024-05-13
کد خبر: 119458 |
تاریخ انتشار : 12 آبان 1395 - 11:55 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگ و هنر پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا به نقل از وبسایت رسمی دانشگاهUCLA ، در پی جنجال‌های کمپین “اسکار خیلی سفید است” که به خاطر کم بودن تعداد نامزدهای سیاه پوست در اسکار سال گذشته به راه افتاده است، دانشجویان علوم انسانی دانشگاه UCLA اقدام به راه‌اندازی وبسایتی برای معرفی فیلمسازان […]

به گزارش مجله فرهنگ و هنر پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا به نقل از وبسایت رسمی دانشگاهUCLA ، در پی جنجال‌های کمپین “اسکار خیلی سفید است” که به خاطر کم بودن تعداد نامزدهای سیاه پوست در اسکار سال گذشته به راه افتاده است، دانشجویان علوم انسانی دانشگاه UCLA اقدام به راه‌اندازی وبسایتی برای معرفی فیلمسازان آفریقایی‌تبار در قرن بیستم کرده‌اند.

تاکید آنها اینست که فعالیت هنرمندان آفریقایی‌تبار به شدت با تاریخ فیلمسازی در آمریکا گره خورده است و آنها از زمان تولید فیلم‌ها با دوربین‌های “مِدیوم” فعال بوده‌اند.

حاصل تلاش این دانشجویان وبسایتی بین‌المللی است که یک پایگاه داده‌ غنی و قابل جستجو دارد که در آن اطلاعات بازیگران، کارگردانان، تهیه‌کنندگان، نویسندگان و حتی مسئولین تدارکات آفریقایی‌تبار در قرن بیستم وجود دارد.

میریام پاسنر عضو هسته مرکزی این تیم گفت: با وجود اینکه فیلم‌های بسیار کمی از آن زمان باقی مانده است اما با این وجود تاریخ سیاهان در این زمینه افراد فوق‌العاده‌ای دارد. شخصیت‌های بزرگی مثل لارنس چنالت، آیلین پریر و نوبل جانسون پرچمداران فیلم‌های آفریقایی‌تبارها در قرن بیستم هستند.

وی افزود: ما از قبل این ایده را داشتیم اما با راه افتادن کمپین اعتراضی “اسکار خیلی سفید است” اراده ما برای پیگیری این کار چند برابر شد.

دانشجویان برای دسترسی به این اطلاعات از مورخ هایی کمک گرفته‌اند که منابع بسیار ارزشمندی از فیلم‌های آن زمان در اختیار داشته‌اند. بیشتر تمرکز این تیم بر روی فیلم‌های تولید شده در فاصله سال‌های 1900 تا 1930 میلادی بوده است.
فیلم‌هایی نظیر “سفری به تاسکیگی”، “هنری در همپتون” و”یک روز در تاسکیگی” در آن دوره در آمفی‌تئاترهای محدود و برخی کلیساهای آفریقایی‌تبار نمایش داده می‌شدند و به همین دلیل اکثر افراد جامعه آنها را ندیده‌اند و پیدا کردن آنها بسیار مشکل بود.

این پروژه در اختیار دانشگاه UCLA قرار دارد و درپایگاه اینترنتی Github قرار گرفته است و همه می‌توانند از آن استفاده کرده و به آن اطلاعات اضافه کنند.

پاسنر افزود با توجه به اینکه اکثر افراد نمی‌دانند چطور با چنین داده‌هایی کار کنند ما زمان زیادی صرف تولید آموزش‌های تصویری کردیم تا افراد بتوانند از این داده‌ها استفده کنند. 

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید