امروز: دوشنبه, ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 27 ذو القعدة 1445 | 2024-06-03
کد خبر: 270312 |
تاریخ انتشار : 18 فروردین 1398 - 12:12 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر رهبر جنبش حماس در غزه در سخنانی تاکید کرد که هیچگونه گفت‌وگویی درباره توقف تظاهرات بازگشت انجام نمی‌شود. به گزارش صلح خبر، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، یحیی السنوار، رهبر جنبش حماس در غزه در جمع نمایندگان گروه‌های مختلف و سازمان‌های مدنی فلسطین در نوار غزه درباره […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

رهبر جنبش حماس در غزه در سخنانی تاکید کرد که هیچگونه گفت‌وگویی درباره توقف تظاهرات بازگشت انجام نمی‌شود.

به گزارش صلح خبر، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، یحیی السنوار، رهبر جنبش حماس در غزه در جمع نمایندگان گروه‌های مختلف و سازمان‌های مدنی فلسطین در نوار غزه درباره جزئیات تفاهم‌هایی که از طریق یک میانجی با رژیم صهیونیستی حاصل شده، عنوان داشت: مشخصه‌های کلی مهمی برای توافقات آتش‌بس وجود دارد و مهم‌ترین آنها عبارت از این است که تفاهم آتش بس هیچگونه بها و بُعد سیاسی نداشته و جایگزینی برای اتحاد و مشارکت فلسطینی‌ها نباشد. هیچ گفت‌وگویی با دشمن وجود ندارد و گفت‌وگوها از طریق واسطه انجام خواهد شد.

وی افزود: هیچ ارتباطی میان پرونده تبادل اسری و تفاهمات وجود نداشته و هیچگونه گفت‌وگویی نیز در خصوص توقف تظاهرات بازگشت انجام نمی‌شود.

السنوار در ادامه با تهدید علیه رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: دستان مقاومت در نوار غزه برای دفاع از ملت فلسطین بر روی ماشه است. مقاومت هم اکنون نسبت به سال ۲۰۱۱ ده برابر قوی تر شده است.

این مقام فلسطینی در ادامه تصریح کرد: اگر جنگی به غزه تحمیل شود، باید اشغالگران علاوه بر شهرک‌هایشان در نزدیکی نوار غزه شهرهای “اشدود”، “اشکلون”، “نگب” و حتی تل آویو را تخلیه کنند.

وی درباره جزئیات دیگر این تفاهم‌ها گفت: این تفاهمات شامل افزایش محدوده ماهیگیری به ۱۵ مایل، تسریع اقدامات مربوط به واردات و صادرات، پرداخت ماهیانه ۳۰ میلیون دلار به نوار غزه برای پرداخت کمک‌هایی به افراد فقیر و بازنشستگان تا پایان سال جاری میلادی با حمایت قطر و فراهم کردن ۴۰ هزار فرصت شغلی طی شش ماه می‌شود.

السنوار ادامه داد: این تفاهم‌ها همچنین شامل عقد قرارداد برای تشکیل یک ایستگاه نمک‌زدایی با حمایت مالی طرف‌های مختلف از جمله عربستان، توسعه بیمارستان “الشفاء” در غزه با حمایت مالی کویت و همچنین تدوین برنامه مشخص برای بازسازی خانه‌های تخریب شده در نوار غزه است.

وی افزود: این تفاهم‌ها همچنین درباره حل مشکل برق نوار غزه و واردات انرژی و تجهیزات مورد نیاز به ایستگاه‌های تولید برق و تسهیل در واردات تجهیزات برای استفاده از انرژی خورشیدی بوده است.

این مقام فلسطینی در ادامه اظهارات خود نقش قطر و مصر در کاهش محاصره نوار غزه را ستود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید