امروز: دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 13 ذو القعدة 1445 | 2024-05-20
کد خبر: 168048 |
تاریخ انتشار : 10 مرداد 1396 - 1:33 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از اتاق تهران،از دیروز اعزام حجاج ایرانی به عربستان برای حضور در مناسک حج امسال آغاز شده است و امروز در مراسمی رسمی اولین حجاج تهرانی از فرودگاه امام عازم سفر به خانه خدا شدند؛ براساس اعلام سازمان حج و زیارت در مراسم امسال 85 هزار و […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از اتاق تهران،از دیروز اعزام حجاج ایرانی به عربستان برای حضور در مناسک حج امسال آغاز شده است و امروز در مراسمی رسمی اولین حجاج تهرانی از فرودگاه امام عازم سفر به خانه خدا شدند؛ براساس اعلام سازمان حج و زیارت در مراسم امسال 85 هزار و 500 زایر ایرانی شرکت خواهند داشت که هم اکنون برای 30 هزار نفر از حجاج ویزا صادر شده است. اما از نظر اقتصادی گردش مالی حج امسال برای ایرانی ها چقدر خواهد بود و ایرانی ها چقدر در راه سفر به خانه خدا هزینه می کنند. برای بررسی این موضوع باید دو نکته را مورد توجه قرار داد؛ اول هزینه خود سفر است و دوم هزینه ای که هر حاجی ایرانی در جریان سفر هزینه خواهد کرد.

هزینه سفر حج چقدر است؟

برای حضور در مناسک حج هر حاجی ایرانی بین 9 میلیون و 670 تا 13 میلیون و 750 هزار تومان نسبت به درجه کاروان از نظر محل اقامت و… باید هزینه پرداخت کنند. محمد آزاد معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت دو ماه پیش در این باره گفته بود:« مبالغ اعلام شده، هزینه تمام شده سفر است، اما با این حال با مساعدت بانک ملی مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومان نیز صرفا برای ودیعه گذاران در سال های قبل، در هنگام واریز نهایی از مجموع هزینه سفر کسر می شود. به این ترتیب و با احتساب کسر مبلغ یک میلیون و 200 هزار تومان مساعدت بانک ملی ( در واقع سود ودیعه ای است که متقاضیان سفر حج پیش از این پرداخت کرده اند)، هزینه بالاترین درجه کاروان حدود 13 میلیون و 750 هزار تومان و پائین ترین درجه مبلغ 9 میلیون و 670 هزار تومان است.»

اما میزان کل هزینه هایی که حجاج پرداخت می کنند، چقدر است؟ برای محاسبه این عدد بهترین روش این است که میانگین بالاترین هزینه و پایین ترین هزینه را محاسبه کنیم ( 11 میلیون 710 هزار تومان ) و بعد آن را در عدد تعداد حجاج ایرانی ضرب کنیم که در این صورت به عدد بیش از هزار میلیارد تومان ( 1001205000000 تومان) می رسیم که بخشی از آن به مقامات عربستانی پرداخت می شود ( برای برگزاری مراسم و هزینه هتل و…) و بخشی از آن نیز به سازمان حج و زیارت ایران پرداخت می شود برای اعزام حجاج، هزینه های برگزاری، پروازها و….

هزینه های طول سفر چقدر است؟

اگر در نظر بگیریم که در جریان سفر حج هر یک از حاجی های ایرانی به صورت میانگین تنها 1000 دلار ( با دلار 3800 تومان) برای سوغات و… در کشور عربستان هزینه کند و این عدد را در تعداد حاجی های ایرانی که 85 هزار و 500 نفر هستند ضرب کنیم به عدد 85 میلیون و 500 هزار دلار یا 324 میلیارد و 900 میلیون تومان خواهیم رسید.

مجموع هزینه ها چقدر خواهد بود؟

مجموع هزینه های حجاج ایرانی امسال در سفر حج با جمع کردن هزینه های سفر حجاج و هزینه های طول سفر حجاج به دست خواهد آمد که حدود هزار و 326 میلیارد و 105 میلیون تومان خواهد بود.

39224

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید