امروز: شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 11 ذو القعدة 1445 | 2024-05-18
کد خبر: 322293 |
تاریخ انتشار : 24 آبان 1398 - 17:11 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر تکنیکی که پشه‌های نر را با استفاده از پرتونگاری عقیم می‌کند به زودی به‌عنوان بخشی از تلاش‌های سازمان جهانی بهداشت برای کنترل بیماری‌هایی چون چیکونگونیا، تب دِنگی و زیکا مورد آزمایش قرار خواهد گرفت. به گزارش صلح خبر، تکنیک عقیم سازی حشرات (SIT) نوعی روش کنترل جمعیت حشرات است. […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

تکنیکی که پشه‌های نر را با استفاده از پرتونگاری عقیم می‌کند به زودی به‌عنوان بخشی از تلاش‌های سازمان جهانی بهداشت برای کنترل بیماری‌هایی چون چیکونگونیا، تب دِنگی و زیکا مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.

به گزارش صلح خبر، تکنیک عقیم سازی حشرات (SIT) نوعی روش کنترل جمعیت حشرات است. این تکنیک شامل پرورش مقادیر زیادی پشه‌های نر عقیم شده در مراکز تخصصی و سپس آزاد کردن آنها برای جفت‌گیری با پشه‌های ماده در طبیعت است. از آنجا که این آمیزش به تولدی نمی انجامد، جمعیت حشرات به مرور زمان کاهش می یابد.

برنامه ویژه تحقیق و آموزش در زمینه بیماری‌های گرمسیری و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با همکاری سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و سازمان جهانی بهداشت، سند راهنمایی را برای کشورهایی که علاقمند به آزمایش این روش برای عقیم کردن پشه‌ها هستند، فراهم کرده‌اند.

این روش نخستین بار بوسیله وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا توسعه یافت و اخیرا در بخش کشاورزی در شش قاره جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نیمی از جمعیت جهان در خطر بیماری تب دِنگی

بنابر گزارش یورونیوز، دکتر سمیه سوامیناتان از دانشمندان سازمان جهانی بهداشت می گوید که نیمی از جمعیت جهان در حال حاضر در خطر ابتلا به بیماری تب دِنگی هستند. او می گوید با تمام تلاش‌هایی که برای کاهش ابتلا به این بیماری صورت گرفته اما تاثیر روش‌هایمان تاکنون محدود بوده است و این روش جدید می‌تواند جالب توجه باشد.

بیماری تب دِنگی نوعی بیماری ویروسی است که از طریق پشه منتقل می شود و در چندین کشور از جمله هند و بنگلادش و جنوب آسیا بیشتر شایع است.

بیماری‌هایی که از طریق پیشه منتقل می شود مانند مالاریا، تب دِنگی، زیکا، چیکونگونیا و تب زرد حدود ۱۷ درصد کل بیماری‌های عفونی در سطح جهان را تشکیل می دهند که سالانه جان بیش از ۷۰۰ هزار نفر را می گیرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید