امروز: چهارشنبه, ۲ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 15 ذو القعدة 1445 | 2024-05-22
کد خبر: 236236 |
تاریخ انتشار : 29 تیر 1397 - 16:29 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر بانک مرکزی کره‌ جنوبی امروز (جمعه) اعلام کرد که اقتصاد کره شمالی با تنزل ۳.۵ درصدی تولید ناخالص داخلی در سال گذشته میلادی در نتیجه تحریم‌های بین‌المللی و خشکسالی گسترده، به پایین‌ترین سطح خود در ۲۰ سال گذشته رسید. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

بانک مرکزی کره‌ جنوبی امروز (جمعه) اعلام کرد که اقتصاد کره شمالی با تنزل ۳.۵ درصدی تولید ناخالص داخلی در سال گذشته میلادی در نتیجه تحریم‌های بین‌المللی و خشکسالی گسترده، به پایین‌ترین سطح خود در ۲۰ سال گذشته رسید.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در سال ۲۰۱۷ سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل (فائو) گزارش داد که کره شمالی در بدترین خشکسالی خود از ۲۰۰۱ به دلیل کاهش بارش‌ها قرار گرفت و این مساله باعث شد تا کاشت غلات حیاتی شامل برنج، ذرت و سیب زمینی متوقف شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ تولید ناخالص داخلی کره شمالی در سال ۲۰۱۶، ۳.۹ درصد رشد داشت اما در سال ۲۰۱۷، ۳.۵ درصد کاهش یافت که این میزان از سال ۱۹۹۷ که تولید ناخالص داخلی این کشور ۶.۵ درصد کاهش یافت، بی‌سابقه است.

یکی از مقام‌های بانک مرکزی کره‌ جنوبی نیز اعلام کرد: رشد منفی در نتیجه کاهش چشمگیر استخراج معادن و توقف فعالیت‌های صنایع سنگین و شیمیایی در کره شمالی در نتیجه تحریم‌های اعمال شده علیه این کشور به دلیل فعالیت‌های اتمی و موشکی است.

خبرگزاری یونهاپ همچنین اضافه می‌کند که ارزش تجاری پیونگ یانگ در مقایسه با سال گذشته میلادی ۱۵ درصد کاهش داشت که آمارهای صادراتی این کشور تنها با ۳۷.۲ درصد به ۱.۷۷ میلیارد دلار رسید، در حالی که کره شمالی با واردات ۳.۷۸ میلیارد دلاری کالاها رشد ۱.۸ درصدی در این شاخص داشته است.

یکی دیگر از مقام‌های بانک مرکزی کره‌ جنوبی نیز گفت: سازمان ملل تحریم‌های جدیدی را علیه پیونگ یانگ در اوت و دسامبر اعمال کرد و این تحریم‌ها می‌تواند بر اقتصاد کره شمالی در سال جاری میلادی اثری مخرب بر جای بگذارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید