امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 377269 |
تاریخ انتشار : 13 مرداد 1399 - 11:10 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر ته‌چین تن‌ماهی؛ یه ته چین متفاوت وب‌سایت سرآشپز پاپیون: ته‌چین یک غذای مجلسی ایرانی است. با اینکه بیشتر مردم آن را با ته‌چین مرغ می‌شناسند، اما شما می‌توانید ته‌چین را به شکل‌های دیگری هم درست کنید. مثلا این مدل که در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش داده‌ایم […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

ته‌چین تن‌ماهی؛ یه ته چین متفاوت

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: ته‌چین یک غذای مجلسی ایرانی است. با اینکه بیشتر مردم آن را با ته‌چین مرغ می‌شناسند، اما شما می‌توانید ته‌چین را به شکل‌های دیگری هم درست کنید. مثلا این مدل که در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش داده‌ایم ته‌چین تن‌ماهی است که با تن‌ماهی و ماست و برنج تهیه می‌شود.

مواد لازم

  • برنج ۳ پیمانه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • ماست‏ ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • نمک به مقدار لازم

مواد میانی

  • تن‌ماهی ۱ قوطی
  • سبزی ماهی(گشنیز و شنبلیله) ۱.۵ پیمانه
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز متوسط ۱ عدد

ته چین تن ماهی، یه ته چین متفاوت

ته چین تن ماهی، یه ته چین متفاوت

طرز تهیه

۱. ابتدا برنج رابا نمک و روغن دم می‌کنیم و کمی زنده‌تر از اجاق برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم.

۲. برنج را داخل ظرف بزرگی ریخته.

۳. زعفران دم کرده و ماست و تخم مرغ هارا در ظرفی جداگانه ریخته و خوب مخلوط کنید.

۴. مخلوط زعفران و تخم مرغ را به برنج اضافه می‌کنیم و خوب با قاشق می‌زنیم تا کاملا یک‌دست شود.

۵. روغن را اضافه می‌کنیم و باز می‌زنیم.

۶. برای مواد میانی ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم سپس سیر را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

۷. زردچوبه را اضافه می‌کنیم تفت می‌دهیم و سپس سبزی ماهی را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا سرخ شود.

۸. تن‌ماهی را به مواد میانی اضافه می‌کنیم و از روی گاز برمی‌داریم.

۹. در یک ظرف نچسب کمی روغن ریخته و نصف مخلوط برنج زعفرانی رو اضافه می‌کنیم و سطح آن را صاف می‌کنیم.

۱۰. موادمیانی را روی لایه اول برنج ریخته کمی از لبه‌های ظرف دورتر باشد و بیشتر درمیانه ظرف ریخت شود.

۱۱. سپس باقی برنج را اضافه کرده و باز سطح آن را صاف می‌کنیم.

۱۲. در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت۴۰ دقیقه بنا به داغی فر قرار بدهید روی آن که طلایی شد آماده است.

نکته: برای سبزی ماهی می‌بایست به‌طور مثال برای یک‌کیلو سبزی ماهی ربع‌کیلو شنبلیله باشد و باقی گشنیز باشد چون شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن می‌شود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید