امروز: جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 ذو القعدة 1445 | 2024-05-10
کد خبر: 381733 |
تاریخ انتشار : 17 بهمن 1398 - 9:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر تماشای ویدئوهای غذاخوردن چگونه باعث آرامش می‌شود؟ برترین‌ها: این روزها فیلم‌های «ای‌اس‌ام‌آر» یکی از محبوب‌ترین دسته بندی‌های محتوای ویدئویی در یوتیوب هستند. این ویدئو‌ها در میان میلیون‌ها نفر از کاربران این پلتفرم محبوبیت زیادی کسب کرده اند، با اینکه فقط عده‌ای را نمایش می‌دهند که با ولع در حال […]

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر

تماشای ویدئوهای غذاخوردن چگونه باعث آرامش می‌شود؟

برترین‌ها: این روزها فیلم‌های «ای‌اس‌ام‌آر» یکی از محبوب‌ترین دسته بندی‌های محتوای ویدئویی در یوتیوب هستند. این ویدئو‌ها در میان میلیون‌ها نفر از کاربران این پلتفرم محبوبیت زیادی کسب کرده اند، با اینکه فقط عده‌ای را نمایش می‌دهند که با ولع در حال غذا خوردن هستند. در این مطلب می‌خواهیم ببینیم که چرا این ویدئو‌ها محبوب شده اند و چرا حتی یک ابزار درمانی به حساب می‌آیند.

واکنش ارادی اوج‌گیری حسی یا ای‌اس‌ام‌آر

تماشای ویدئوهای غذاخوردن چگونه باعث آرامش می‌شود؟ 

ای‌اس‌ام‌آر (ASMR) یا واکنش ارادی اوج‌گیری حسی یک واکنش بیولوژیکی است که وقتی چیزی را می‌بینید یا می‌شنوید که مغز را راضی می‌کند، موجب لذت می‌شود. این حسی است که همیشه و همه متوجه آن نمی‌شوند، حسی مثل مورمور شدن گردن، سیخ شدن مو‌ها یا احساس آرامش و سست شدن.

پدیده جدید یوتیوب

تماشای ویدئوهای غذاخوردن چگونه باعث آرامش می‌شود؟

ویدئو‌های ای‌اس‌ام‌آر در این یوتیوب بسیار محبوب شده اند. در این ویدئوها، یک نفر در مقابل دوربین می‌ایستد و فقط غذا می‌خورد. البته نه هر نوع غذایی، معمولا حجم غذایی که آن‌ها می‌خورند بسیار زیاد است و بافت‌های متنوعی دارد و صدای آن حین خوردن تقویت می‌شود، بنابراین بیننده می‌تواند صدای گاز زدن، جویدن، قورت دادن و … را بشنود. برخی از این ویدئو‌ها ممکن است همراه با یک توضیح مقدماتی بسیار آرام شبیه زمزمه همراه باشند با همان هدفی که موجب واکنش ارادی اوج گیری حسی می‌شود.

یک تجربه حسی

تماشای ویدئوهای غذاخوردن چگونه باعث آرامش می‌شود؟

اگرچه برای برخی افراد، لذت بردن از تماشای ویدئو‌های غذاخوردن دیگران عجیب به نظر می‌رسد، اما توضیحی در این باره وجود دارد. طبق تحقیقی که توسط مجله علمی «Plos One» منتشر شد، به نظر می‌رسد ای‌اس‌ام‌آر شباهت‌هایی با تجارب حسی مثل «مورمور شدن» دارد که برخی افراد هنگام شنیدن و لذت بردن از انواع خاصی از موسیقی تجربه می‌کنند.

این فعالیت به طور خاص در قشر جلوی مغز میانی مشاهده شده که هنگام مشاهده آثار هنری احساسی و بسیار محرک هم ایجاد می‌شود. این ممکن است نشان دهنده یک واکنش احساسی پیچیده و قوی باشد، به خصوصی برای افرادی که واکنش به برخی محرک‌ها مثل زمزمه‌های ملایم، صدای ملچ ملوچ، یا حتی ضربه زدن یا کشیدن ناخن‌ها روی سطح سخت را درک می‌کنند.

پیچیدگی حسی ای‌اس‌ام‌آر

تماشای ویدئوهای غذاخوردن چگونه باعث آرامش می‌شود؟

ویدئو‌های ای‌اس‌ام‌آر موجب حس مورمور شدن لذتبخشی می‌شود و واکنش‌های عاطفی مثل هیجان یا آرامش را تقویت می‌کند. با این وجود، توجه به این نکته حائز اهمیت است که این واکنش‌ها فقط در برخی افراد و هنگام تماشای این ویدئو‌ها مشاهده می‌شود. بنابراین این تحقیق نشان می‌دهد که ای‌اس‌ام‌آر یک ترکیب احساسی پیچیده است که شامل فعال سازی و غیرفعال کردن اثرات مثبت می‌شود.

ای‌اس‌ام‌آر به عنوان درمان

تماشای ویدئوهای غذاخوردن چگونه باعث آرامش می‌شود؟

کسانی که این ویدئو‌ها را تماشا می‌کنند، اغلب معتقدند که این ویدئوها به خواب، استراحت و مبارزه با اضطراب و نگرانی آن‌ها کمک می‌کند. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که این نوع ویدئو‌ها احساسات را تنظیم می‌کنند و ممکن است خواص درمانی برای کسانی که ای‌اس‌ام‌آر را تجربه می‌کنند داشته باشد، مثلا کاهش ضربان قلب و تقویت حس محبت مثبت و ارتباط بین فردی.

تعداد بازدید : 572

کد ویدیو

تماشای ویدئوهای غذاخوردن چگونه باعث آرامش می‌شود؟
منبع: brightside

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید