امروز: شنبه, ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 9 ذو الحجة 1445 | 2024-06-15
کد خبر: 282957 |
تاریخ انتشار : 09 خرداد 1398 - 8:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از تفاهم با شهرداری تهران در خصوص مناسب سازی معابر شهری خبر داد. محمد نفریه در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به اینکه تفاهم نامه‌ای بین سازمان بهزیستی کشور و شهرداری تهران به عنوان پرجمعیت‌ترین شهر ایران در حال تهیه شدن است، […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از تفاهم با شهرداری تهران در خصوص مناسب سازی معابر شهری خبر داد.

محمد نفریه در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به اینکه تفاهم نامه‌ای بین سازمان بهزیستی کشور و شهرداری تهران به عنوان پرجمعیت‌ترین شهر ایران در حال تهیه شدن است، گفت: بخش اصلی این تفاهم نامه در مورد مناسب سازی معابر برای افراد کم توان است. این تفاهم نامه با اقدامات مربوط به مناسب سازی شروع شده است و مباحث دیگری را هم در ادامه در خود جای داده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از اصول ابتدایی توانبخشی، حضور افراد معلول در جامعه است، اظهار کرد: اگر نتوانیم تمام معابر، حمل و نقل عمومی، بانک‌ها و فضاهای شهری از جمله پارک‌ها را مناسب سازی کنیم، از حضور معلولان در محیط جلوگیری می‌شود. در حال حاضر نه تنها برخی از معابر برای معلولان مناسب سازی نشده است، بلکه برای افراد عادی مثل سالمندان، زنان باردار، کالسکه کودکان و…. نیز مناسب سازی انجام نشده است. با این وجود شعار ما به جای ساختن شهر دوستدار معلولان، شهری است که همه شهروندان بتوانند از آن استفاده کنند.

معاون امور توان بخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه یکی از اقدامات جدیدی که از ۳ سال قبل انجام شده این است که در شاخص‌های ارزیابی تمام دستگاه‌های دولتی، مناسب سازی نیز در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: به این ترتیب هر سال در جشنواره شهید رجایی به میزان مناسب سازی دستگاه‌ها امتیاز داده می‌شود. از وقتی که این روند آغاز شده و توجه دستگاه‌های دولتی جلب شده است، بسیاری از سیستم‌ها به این سمت حرکت کرده‌اند.

نفریه با اشاره به اینکه شهرداری‌ها به عنوان یکی از شرکای اصلی سازمان بهزیستی کشور نیز باید در این زمینه اقدام کنند، گفت: دبیرخانه مناسب سازی در سازمان بهزیستی قرار دارد و ریاست آن بر عهده وزارت کشور است چراکه وزارت کشور یک دستگاه بالادستی است و شهرداری هم زیر مجموعه آن قرار دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سازمان بهزیستی به دنبال تصویب قانون حمایت از حقوق معلولان، با مشاهده فضاهای غیر مناسب شهری و ایجاد مانع برای تردد معلولان در پیاده روها به نمایندگی از جامعه معلولان به دنبال احقاق حقوق آنها خواهد بود یا خیر؟ پاسخ داد: واقعیت این است که کارایی دیدگاه‌های سلبی کمتر از دیدگاه‌های ایجابی است. اگر بتوانیم تفاهم نامه‌هایمان را افزایش دهیم و به دستگاه‌ها خدماتی بدهیم که تشویقشان کنیم، این کار مؤثر است. مانند جشنواره شهید رجایی که توجه همه برای مناسب سازی محیط جلب می‌شود. اگر بی انصافی هم نکنیم در حال حاضر نسبت به ۷ ـ ۸ سال پیش که حتی یک پیاده روی مناسب سازی شده نداشتیم، الان همه پیاده روهای تازه بازسازی شده استاندار و دارای خط برجسته ویژه عبور نابینایان هستند، اما با این حال هنوز مناسب سازی جای کار زیادی دارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید