امروز: جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 ذو القعدة 1445 | 2024-05-10
کد خبر: 355953 |
تاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1399 - 9:19 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر بعثی‌ها سر شب به ما غذا می‌دادند و مجبوریم می‌شدیم تا مقداری از این غذا را برای سحری نگه داریم و عادت کرده بودیم تا کمتر بخوریم و این به سود ما بود چرا که کمتر بیمار می‌شدیم به گزارش صلح خبر، محمد غلامی اهل شهرستان تربیت حیدریه استان […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

بعثی‌ها سر شب به ما غذا می‌دادند و مجبوریم می‌شدیم تا مقداری از این غذا را برای سحری نگه داریم و عادت کرده بودیم تا کمتر بخوریم و این به سود ما بود چرا که کمتر بیمار می‌شدیم

به گزارش صلح خبر، محمد غلامی اهل شهرستان تربیت حیدریه استان خراسان رضوی است که در ۱۶ سالگی و در عملیات خیبر به اسارت دشمن بعثی درآمد. او هم اکنون از فعالان فرهنگی شهرستان تربیت حیدریه  است که در رشته  ادبیات عرب دانشگاه علامه طباطبائی و فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه فردوسی تحصیل کرده است.

غلامی درباره ماه مبارک رمضان در اسارت بعثی‌ها روایت می‌کند:در عملیات خیبر، دشمن عقبه جبهه ما را بمباران شیمیایی کرد و همین سبب شد تا پشتیبانی از نیروها قطع شود. این قطع پشتیبانی فرصتی را برای دشمن فراهم کرد تا رزمندگان پیشرو را محاصره کند و اسیر بگیرد که من هم جزو کسانی بودم در این عملیات اسیر شد.

در ابتدای اسارت، به اردوگاه «موصل 4 » و سپس به «موصل2» منتقل شدم. بعثی‌ها تعدادی از رزمندگان کم سن و سال را برای امور تبلیغاتی جدا کردند و در نهایت من نیز با این همرزمان به «کمپ ۲ رمادی ۷ » منتقل شدم. سربازان بعثی‌ تصور می‌کردند که ما آغاز کننده جنگ بودیم. ما را «مجوس» می‌دانستند و از روزه‌داری اسرا تعجب می‌کردند.

بعثی‌ها سر شب به ما غذا می‌دادند و مجبوریم می‌شدیم تا مقداری از این غذا را برای سحری نگه داریم و عادت کرده بودیم تا کمتر بخوریم و این به سود ما بود چرا که کمتر بیمار می‌شدیم. معمولاً قبل از اذان صبح که بیداریم می‌شدیم، سعی می‌کردیم قرآن بخوانیم و ادعیه ماه مبارک رمضان را به کمک طلبه‌هایی که در بند اسارت بودند، قرائت می‌کردیم.

بعثی‌ها بسیار تلاش می‌کردند تا ما راعلیه نظام بشورانند اما دوستان مقاومت بسیاری از خود نشان دادند و حتی در این راه شهید و جانباز دادیم. یکی از ابتکارات ما این بود که با استفاده از خمیر نان، شکر و پرتقال، بامیه درست می‌کردیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید