به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد برترینها : در اینجا ترفندهای جالب و به درد بخوری را می بینید که دلتان می خواهد امتحان کنید. یک چهارم پیاز را در همان ظرفی قرار دهید که آواکادو را نگه میدارید تا آواکادو قهوهای نشود پیاز فرآیند […]
به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد
برای باز کردن نارگیل، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را در فر داغ قرار دهید
با کمی کره پیاز را تازه نگه دارید
برای اینکه موزها را مدت بیشتری تازه نگه دارید، به سلفون نیاز دارید
دو سوراخ در بشقاب یکبار مصرف ایجاد کنید تا برای همزن در درست کنید
اگر غذایتان شور شد و بیش از حد نمک به آن زدید، اجاق را خاموش کنید و یک قطعه بادمجان یا سیب زمینی داخل ظرف بیندازید
کاهو و اسفناج را در ظرف قرار داده و دستمال کاغذی روی آن بگذارید تا رطوبت را جذب کند.
اگر کاهو را با ریشه خریدید، ریشهها را در ظرف آب قرار دهید و بقیه را با کیسه پلاستیکی بپوشانید
برای ریز کردن مرغ، سینه مرغ پخته را با درجه کم همزن برقی بزنید
تخم مرغ را داخل ظرف آب بیندازید تا ببینید تازه است
قارچ را با دستمال مرطوب یا برس نرم تمیز کنید تا طعمش را از دست ندهد
یا کمی سرکه چربی چسبیده به ماهیتابه و قابلمه را پاک کنید
هر پنیری را در عرض چند ثانیه روی همبرگر آب کنید
قبل از اینکه پیاز را خرد کنید،کمی آبلیمو روی چاقو یا تخته برش اسپری کنید
منبع : Bartarinha