امروز: شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 4 ذو القعدة 1445 | 2024-05-11
کد خبر: 211445 |
تاریخ انتشار : 23 آذر 1396 - 14:25 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر تا حالا میگو با گل کلم خوردی؟ برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری:  وقتی به غذاهای سالمی فکر می‌کنیم که خوشمزه و آسان هم باشند گزینه‌های زیادی به ذهنمان نمی‌رسد. وقتی گل کلم را رنده می‌کنید ماده درشت بافتی به دست می‌آید که می‌تواند یک جایگزین فوق العاده با […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

تا حالا میگو با گل کلم خوردی؟

برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری:  وقتی به غذاهای سالمی فکر می‌کنیم که خوشمزه و آسان هم باشند گزینه‌های زیادی به ذهنمان نمی‌رسد. وقتی گل کلم را رنده می‌کنید ماده درشت بافتی به دست می‌آید که می‌تواند یک جایگزین فوق العاده با کربوهیدرات پایین برای برنج باشد.
 
شما می‌توانید مقدار زیادی از آن را بخورید بدون اینکه به اندازه برنج کالری داشته باشد، علاوه بر اینکه ویتامین‌ها و فیبر زیادی هم دریافت می‌کنید. هرچند خود گلم کلم به تنهایی خوشمزه است، اما با افزودن میگو و تخم مرغ می‌توان یک غذای خوشمزه و کامل با آن تهیه کرد.
 
 گل کلم با میگوی سرخ شده
 
مواد لازم برای 4 نفر:

  • یک گل کلم متوسط رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۴۵۰ گرم میگوی پاک شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ همزده شده
  • یک پیمانه هویج خردشده
  • ۲ قاشق غذاخوری سیر له شده
  • ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل پوست کنده و خردشده
  • سه چهارم پیمانه نخود فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری سویا سس
  • نصف قاشق چایخوری روغن کنجد (اختیاری)
  • پیازچه خردشده

گل کلم با میگوی سرخ شده
طرز تهیه:

بااستفاده از یک رنده یا خردکن، گل کلم را  رنده کنید و کنار بگذارید.
 
 گل کلم با میگوی سرخ شده
همه مواد را آماده کنید. سپس یک ماهیتابه بزرگ یا قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید.
یک قاشق غذاخوری روغن را همراه با میگو داخل ماهیتابه بریزید. با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید و هر طرف میگو‌ها را یک دقیقه سرخ کنید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
 
گل کلم با میگوی سرخ شده
ماهیتابه را تمیز کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. ۱ قاشق غذاخوری روغن را همراه با هویج، سیر و زنجبیل خرد شده در آن ریخته و یک دقیقه سرخ کنید.
گل کلم‌ها را هم به ماهیتابه اضافه و ۵ دقیقه سرخ کنید.
نخود فرنگی، سویا سس و روغن کنجد را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر سرخ کنید.
یک فضای ۱۰ – ۱۵ سانتیمتری وسط ماهیتابه باز کنید و تخم مرغ‌های زده را در آن بریزید.
 
گل کلم با میگوی سرخ شده 
تخم مرغ‌ها را هم بزنید تا بپزد و سپس با سایر مواد ترکیب کنید.
میگوهای سرخ شده را اضافه کنید و با پیازچه تزئین کرده و میل کنید.
 
گل کلم با میگوی سرخ شده
 

نکته:

  • اگر عجله دارید به جای سیر و زنجبیل خرد شده از پودرشان هم می‌توانید استفاده کنید.
  • گیاهخواران میگو را حذف کنند.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید