مهدی جمال مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان 20 خرداد همزمان با روز صنایع دستی در بازدید از کارگاههای هنروران صنایع دستی شهرستان سمنان با تبریک فرا رسیدن روز جهانی صنایع دستی، گفت: صنایعدستی زمینه ساز رونق تولید و رشد اقتصاد درون زا و مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است.
وی با تاکید بر ساماندهی تولید و فروش صنایعدستی، خواستار همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت در زمینه نظارت بر فروشندگان صنایعدستی شد و خاطرنشان کرد: باید محصولات هنروران بدون افزایش قیمت غیر واقعی به دست مردم برسد.
جمال با تاکید بر اهمیت برندسازی و خلاقیت در حوزه صنایعدستی، گفت: بستهبندی صنایعدستی از اهمیت بالایی برخوردار است و منجر به برند سازی و افزایش فروش تولیدات میشود.
این مدیر اجرایی خواستار برگزاری دورههای آموزشی بستهبندی صنایعدستی با استفاده از تجربیات هنروران با سابقه فعالیت در این زمینه شد.
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان آموزش را از ارکان مهم رونق صنایعدستی برشمرد و افزود: توجه به آموزش هنروران و علاقمندان و آشناسازی مردم با تولیدات داخلی، زمینه ساز تولید بیشتر و رونق صنایع دستی است.
وی یادآوری کرد: پنج هزار و 400 ستاره صنایع دستی در استان سمنان در 42 رشته صنایع دستی مشغول فعالیت هستند.
ناصر نیاکان از هنروران برجسته سفال و سرامیک استان سمنان نیز در این دیدار گفت: در گذشته قیمت مواد اولیه پایین و تولید و عرضه زیاد بود.
این ستاره شاخص سمنانی افزود: در حال حاضر، افزایش قیمت مواد اولیه و ثابت بودن مقدار تولید، افزایش قیمت تولیدات را در پی دارد.
مدیر کارگاه سفال و سرامیک نادر با اشاره به اینکه در سالهای گذشته تولیدات صنایعدستی وی به کشورهای آلمان، کانادا، روسیه، اسکاندیناوی صادر میشد، گفت: وجود مکانی خاص به عنوان فروشگاه صنایع دستی منجر به فروش بیشتر تولیدات صنایع دستی در استان و برند سازی محصولات و حذف واسطه ها میشود.
نیاکان که بیش از 25 سال سابقه فعالیت در عرصه صنایع دستی است گفت: محصولات صنایع دستی کارگاه وی در زمینههای سفال دست ساز، سرامیک و چینی سنتی منقوش است.
وی با بیان اینکه افراد مشغول در کارگاه وی دارای تحصیلات دانشگاهی هستند افزود: محصولات کارگاه ما بیش از پنج هزار نمونه هستند
وی با بیان اینکه در ابتدا به صورت انفرادی فعالیت کرده و به مرور فعالیت خود را به صورت کارگاهی ادامه داده خاطرنشان کرد: در این سالها هنرجویان بسیاری در این کارگاه آموزش داده شدند.
گفتنی است: آثار نیاکان به دلیل تولید و اشتغال و فروش و تداوم در کار و برخورداری از بازار فروش قابل توجه، در استان سمنان شناخته شده است.
انتهای پیام