امروز: جمعه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 10 ذو القعدة 1445 | 2024-05-17
کد خبر: 360034 |
تاریخ انتشار : 02 خرداد 1399 - 18:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر جبران خسارات ناشی از طوفانی که روز چهارشنبه هند و بنگلادش را درنوردیده و نیز منجر به مرگ بیش از ۸۰ نفر و آوارگی هزاران نفر دیگر شد، به دلیل شیوع کروناویروس بسیار دشوار و با تاخیر مواجه شده است. به گزارش صلح خبر، طوفان “آمفان” که یکی از […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

جبران خسارات ناشی از طوفانی که روز چهارشنبه هند و بنگلادش را درنوردیده و نیز منجر به مرگ بیش از ۸۰ نفر و آوارگی هزاران نفر دیگر شد، به دلیل شیوع کروناویروس بسیار دشوار و با تاخیر مواجه شده است.

به گزارش صلح خبر، طوفان “آمفان” که یکی از خطرناک‌ترین طوفان‌های اخیر محسوب می‌شود، منجر به سقوط درختان و همچنین تخریب پل‌ها، خانه‌ها و تیرهای برق شده و با وجود کاسته شدن از شدت آن به هنگام درنوردیدن خط ساحلی مسکونی با تخریب خانه‌ها و قطع برق، بسیاری را مجبور به پناه بردن به پناهگاه‌ها کرد.

این طوفان عمدتا ایالت اودیشا و بنگال غربی هند در شرق این کشور و غرب بنگلادش را درنوردید. خسارات ناشی از “آمفان” به قدری بوده که  از نظر اقتصادی سال‌های سختی را برای این مناطق در پیش‌رو گذاشته است.

به گفته مقامات هند، در ولسوالی‌های متاثر از این طوفان در این دو ایالت هند، حدود ۹۰ درصد از “دارایی های اجتماعی” از جمله مراکزی مانند مراکز بهداشتی، مدارس و کسب و کارها تخریب شده یا آسیب دیده‌اند. در کلکته، آب در خیابان‌ها و فرودگاه جاری شده است. باد ناشی از طوفان که به سرعت بیش از ۱۶۰ کیلومتر در ساعت رسیده بود، منطقه را با آوارهای ساختمان‌ها پوشانده است.

در بنگلادش صدها روستا به زیر آب فرو رفته و حدود یک میلیون نفر دیگر برق ندارند. در ولسوالی جنوب غربی “باگرهات” نیز حدود ۵۰۰ مزرعه پرورش ماهی دچار سیل‌زدگی شده است.

به گفته مقامات بنگلادش،  بسیاری از مزارع اکنون به دلیل اینکه طوفان باعث از بین رفتن محصولات زراعی شده است، دچار مشکل می‌شوند و شوری حاصل از آب دریا باعث می‌شود که محصول سال آینده تقریباً غیر قابل مصرف شود. احتمالاً این بدان معناست که جوامع کشاورزی در سال‌های آینده از نظر اقتصادی با مشکلات شدیدی مواجه شود.

بنا بر گزارش پایگاه خبری وُکس، طوفان “آمفان” فاجعه‌ای را در هند و بنگلادش آغاز کرده است که به تلاش بزرگی از دولت این دو کشور و تلاش‌های بشردوستانه برای احیای مناطق آسیب‌دیده در آن نیاز دارد، فاجعه ای که رسیدگی به پیامدهای آن به دلیل همه‌گیری کروناویروس پیچیده‌تر نیز شده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید