امروز: یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 5 ذو القعدة 1445 | 2024-05-12
کد خبر: 433602 |
تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1400 - 14:07 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر صلح خبر/خوزستان مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: سد بالارود در زمان ساخت در سال های ۹۷ و ۹۸، سیلاب بالای ۹۰۰ مترمکعب بر ثانیه را مهار کرده است. فرهاد ایزدجو در مراسم آبگیری سدبالارود اندیمشک که امروز (۹ اردیبهشت‌ماه) به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

صلح خبر/خوزستان مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: سد بالارود در زمان ساخت در سال های ۹۷ و ۹۸، سیلاب بالای ۹۰۰ مترمکعب بر ثانیه را مهار کرده است.

فرهاد ایزدجو در مراسم آبگیری سدبالارود اندیمشک که امروز (۹ اردیبهشت‌ماه) به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: سد بالارود یک سد مخزنی با سرمایه‌گذاری ۶۴۵ میلیارد تومان است که از امروز آبگیری آن آغاز می‌شود.

به گزارش صلح خبر، وی افزود: این سد در شهر حسینیه اندیمشک و روی رودخانه بالارود و میان دو رودخانه دز و کرخه احداث شده است.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: مخزن این سد ۱۳۱ میلیون مترمکعب است و می‌تواند ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب‌های تنظیم‌نشده و سیلابی را تنظیم و برای مصارف پایین‌دست رهاسازی کند.

ایزدجو با اشاره به اهداف اساسی اجرای سد بالارود عنوان کرد: کنترل سیلاب‌های مخرب رودخانه بالارود که در سال‌های گذشته خسارت‌هایی به بار می‌آورد، از مهمترین اهداف اجرای این سد است.

وی افزود: این سد در زمان ساخت در سال های ۹۷ و ۹۸، سیلاب بالای ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه را مهار کرده و دبی خروجی را به صورت تنظیم‌شده و در حد تاب‌آوری رودخانه پایین‌دست رهاسازی کرده است. احداث سد بالارود اثر خوبی در کنترل سیلاب ها دارد. توسعه اراضی کشاورزی به میزان ۶۵۰۰ هکتار در پایین‌دست و تامین آب شرب شهرهای حسینیه و بیدروبه از دیگر اهداف مهم اجرای این سد است.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به اشتغال‌زایی این طرح گفت: با بهره‌برداری کامل از این طرح، برای ۲۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم و ۸۰ نفر به صورت مستقیم اشتعال‌زایی می‌شود. ایجاد جاذبه‌های گردشگری و افزایش رونق اقتصادی از دیگر اهداف اجرای این سد است.

وی افزود: یکی از نکات بسیار مهم این سد این است که کلیه قطعات و تجهیزات هیدرو مکانیکال آن ساخت داخل هستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید