امروز: چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو القعدة 1445 | 2024-05-08
کد خبر: 403304 |
تاریخ انتشار : 11 آذر 1399 - 21:27 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر به‌جای لوبیاپلو، خورشت لوبیا درست کنید! ایرنا زندگی: شاید وقتی اسم خورشت لوبیا سبز را بشنوید یاد لوبیاپلو بیفتید؛ هرچند این خورشت شباهت‌های زیادی به لوبیاپلو دارد، اما کمی متفاوت است و طعم جالبی هم دارد. با ما همراه باشید تا دستور طرز تهیه یک خورشت خوشمزه را به […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

به‌جای لوبیاپلو، خورشت لوبیا درست کنید!

ایرنا زندگی: شاید وقتی اسم خورشت لوبیا سبز را بشنوید یاد لوبیاپلو بیفتید؛ هرچند این خورشت شباهت‌های زیادی به لوبیاپلو دارد، اما کمی متفاوت است و طعم جالبی هم دارد. با ما همراه باشید تا دستور طرز تهیه یک خورشت خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • گوشت مرغ یا گوسفند: نیم کیلوگرم
  • پیاز ساطوری: دو عدد
  • لوبیا سبز: یک کیلوگرم
  • گوجه فرنگی: سه عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • روغن و نمک: به مقدار لازم
  • سیب‌زمینی: یک عدد
  • آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری

به‌جای لوبیا پلو خورشت لوبیا سبز درست کنید!

به‌جای لوبیاپلو، خورشت لوبیا درست کنید!

طرز تهیه

۱. ۴ قاشق روغن را در قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز‌های ساطوری شده را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.

۲. گوشت یا مرغ را به پیاز اضافه کنید و خوب سرخ کنید. سپس مرغ گوجه فرنگی و رب را اضافه کنید و کمی مخلوط را هم بزنید. شش پیمانه آب جوش روی گوشت بریزید، آتش را کم کنید و در قابلمه را ببندید.

۳. اگر برای تهیه این غذا از گوشت قرمز استفاده می‌کنید، باید حدود سه ساعت برای پخت آن وقت بگذارید و اگر از مرغ استفاده می‌کنید بعد از نیم ساعت می‌توانید باقی مراحل پخت را طی کنید.

۴. در پایان ساعت دوم پخت گوشت لوبیا سبز را اضافه کنید و به خورش نمک و فلفل بزنید. سپس شعله را کم کنید و برای پختن لوبیا سبز‌ها و جا افتادن خورش حدود یک تا یک ساعت و نیم صبر کنید.

۵. وقتی آب خورش به حدود یک پیمانه رسید، آن را سرو کنید. می‌توانید این خورش را با هویج مویی سرخ شده تزیین کنید و برای طعم بهتر کمی به آن زعفران اضافه کنید. قبل خاموش کردن شعله یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید.

۶. در صورت تمایل می‌توانید نیم ساعت قبل از سرو خورش، سیب زمینی معکبی تفت داده شده را به آن اضافه کنید. ولی بهتر است این سیب‌زمینی‌ها را نسبتا درشت خرد کنید. اضافه کردن سیب‌زمینی، لعاب و قوام خورش را بیشتر می‌کند.

۷. خورش لوبیا سبز یکی از غذا‌های محبوب ترکیه‌ای‌ها به شمار می‌رود و بهتر است آن را با گوشت گوسفندی آماده کنید. این خورش را می‌توانید با برنج یا به شکل خوراک سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید