امروز: جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 ذو القعدة 1445 | 2024-05-10
کد خبر: 366702 |
تاریخ انتشار : 03 خرداد 1399 - 9:24 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر بهترین و بدترین خوراکی‌ها برای کودکان بیش‌فعال چه هستند؟ روزنامه خراسان: توصیه متخصصان تغذیه به همه ما این است تا جایی که می‌توانیم از خوردن غذا‌های سرخ کردنی اجتناب کنیم، زیرا این غذا‌ها کالری بالایی دارد. این کالری‌ها فاقد ویتامین‌ها و مواد مغذی برای بدن است و به ویژه […]

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر

بهترین و بدترین خوراکی‌ها برای کودکان بیش‌فعال چه هستند؟

روزنامه خراسان: توصیه متخصصان تغذیه به همه ما این است تا جایی که می‌توانیم از خوردن غذا‌های سرخ کردنی اجتناب کنیم، زیرا این غذا‌ها کالری بالایی دارد. این کالری‌ها فاقد ویتامین‌ها و مواد مغذی برای بدن است و به ویژه برای افراد مبتلا به بیش فعالی مناسب نیست. در ادامه به ترتیب به بعضی از بدترین و بهترین خوراکی‌ها اشاره می‌کنیم:

فست فود‌ها

فست فود‌هایی مانند سیب زمینی سرخ کرده، ساندویچ‌ها و پیتزا‌ها درعین داشتن کالری زیاد هیچ ارزش غذایی ندارند. مصرف این فست فود‌ها در طولانی مدت باعث کمبود ویتامین می‌شود و کمبود ویتامین عاملی برای تشدید اختلال بیش فعالی است.

بهترین و بدترین خوراکی‌ها برای کودکان بیش فعال

فراورده‌های لبنی

تحقیقات نشان داده است محصولات لبنی و مشخصا محصولاتی مثل ماست باعث افزایش رفتار آشفته می‌شود و این محصولات را نیز باید در فهرست غذا‌های ممنوعه قرار دهید. کودکان بیش فعال می‌توانند به جای مصرف شیر گاو از شیر سویا استفاده کنند. این شیر علاوه بر تأمین کلسیم، اسید‌های چرب ضروری را نیز به بدن کودک می‌رساند.

غذا‌های حاوی گلوتن

حساسیت به گلوتن تاثیر زیادی بر عملکرد مغز و پروسه‌های ذهنی مثل حافظه و برنامه ریزی دارد. بسیاری از افراد این موضوع را متوجه نمی‌شوند تا زمانی مصرف آن را قطع کنند.

رنگ غذا به ویژه زرد و قرمز

بسیاری از افراد فکر می‌کنند ماهیت قند و غذا‌های فراوری شده بزرگ‌ترین مشکلات را به وجود می‌آورد، اما نباید رنگ مصنوعی آن را نادیده گرفت، زیرا رنگ‌ها فعالیت فرد یا کودک را تا حد زیادی افزایش می‌دهد پس تا جایی که می‌توانید از دادن این غذا‌ها به کودک خودداری کنید.

بهترین و بدترین خوراکی‌ها برای کودکان بیش فعال

نوشیدنی‌های آماده

برای این‌که بیش فعالی کودک خود را مدیریت کنید، باید میزان قند مصرفی او را کاهش دهید و تا جایی که می‌توانید آب را جایگزین این نوشیدنی‌ها کنید. اگر کودکتان میل زیادی به نوشابه و آب میوه دارد، به جای نوشیدنی‌های آماده در منزل برای او نوشیدنی و اسموتی‌های خانگی بسیار خوشمزه و مفید تهیه کنید.

شکلات

شکلات نیز همانند نوشابه قند بسیار بالایی دارد. شکلات، ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی ندارد و همین باعث تشدید بیش فعالی می‌شود.

بستنی

کودکان بیش فعال نمی‌توانند کازئین (پروتئین مخصوص شیر) را تحمل کنند بنابراین با خوردن بستنی علایم آن‌ها تشدید می‌شود. خوردن بستنی را در کودکان بیش فعال غدغن نکنید، اما نگذارید آن‌ها روزانه بستنی مصرف کنند. مصرف هفته‌ای یک بار بستنی مشکلی برای آنان ایجاد‌ نمی‌کند.

بهترین و بدترین خوراکی‌ها برای کودکان بیش فعال

بهترین خوراکی‌ها برای کودکان بیش فعال

بیش فعالی پرتحرکی، کمبود توجه و تمرکز، بروز اعمال ناگهانی و غیرقابل پیش بینی را شامل می‌شود و به گفته روان شناسان آن‌چه برای مغز مفید است، احتمالا برای بیش فعالی خوب است.

رژیم غذایی با پروتئین بالا

لوبیا، پنیر، تخم مرغ، گوشت و آجیل می‌تواند منبع خوبی از پروتئین باشد. خوردن این نوع غذا‌ها در صبح و به عنوان تنقلات بعد از مدرسه مفید است. این مواد غذایی ممکن است به بهبود تمرکز کمک کند. همچنین مصرف اسید‌های چرب امگا ۳، کربوهیدرات‌های پیچیده که هضم آن زمان بیشتری نیاز دارد و میوه و سبزیجات و میوه‌هایی مانند پرتقال، نارنگی، کیوی، گلابی و سیب به مبتلایان به بیش فعالی کمک می‌کند.

بهترین و بدترین خوراکی‌ها برای کودکان بیش فعال

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید