امروز: سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 7 ذو القعدة 1445 | 2024-05-14
کد خبر: 288749 |
تاریخ انتشار : 02 تیر 1398 - 14:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر طی سه ماهه اول امسال برنج، ذرت، انواع دانه‌های روغنی (سویا)، دارو و تجهیزات و ملزومات ضروری پزشکی و کنجاله سویا، روغن‌های خوراکی نیمه جامد و مایع و خام، کره، جو و شکر خام، گوشت قرمز سرد، چای، گوشت قرمز گرم و حبوبات به ترتیب بیشترین میزان واردات را […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

طی سه ماهه اول امسال برنج، ذرت، انواع دانه‌های روغنی (سویا)، دارو و تجهیزات و ملزومات ضروری پزشکی و کنجاله سویا، روغن‌های خوراکی نیمه جامد و مایع و خام، کره، جو و شکر خام، گوشت قرمز سرد، چای، گوشت قرمز گرم و حبوبات به ترتیب بیشترین میزان واردات را داشته‌اند.

به گزارش صلح خبر، بررسی آمار تجارت خارجی کشور از ابتدای سال‌جاری تا ۲۵ خرداد ماه نشان می‌دهد برنج با ارزش ۶۶۳ میلیون دلار در صدر واردات کالای اساسی قرار دارد؛ به طوری که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۵.۱۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

ذرت نیز از جمله کالاهای اساسی است که در رتبه دوم جای دارد و طی این مدت به میزان ۵۲۳ میلیون دلار به کشورمان وارد شده است و از نظر ارزشی ۲۸.۹۰ درصد افزایش داشته است.

طبق اعلام گمرک، ارزش دلاری انواع دانه‌های روغنی (سویا) به کشورمان طی این مدت ۳۴۶ میلیون دلار بوده که از نظر وزنی ۰.۴۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

افزایش ۴۹ درصدی واردات دارو

براساس این گزارش، دارو و تجهیزات و ملزومات ضروری پزشکی از دیگر کالاهای اساسی است که با حجم ۴۱۵۱ تن و به ارزش ۳۳۳ میلیون دلار طی مدت مذکور وارد کشور شده است که از نظر وزنی ۴۹.۴۰ درصد و از حیث ارزش ۱۲.۴۵ درصد رشد داشته است.

این گزارش حاکی است که کنجاله سویا با حجم ۷۵۳ هزار و ۴۶ تن به ارزش ۳۳۱ میلیون دلار طی این مدت وارد کشور شده است که از نظر ارزشی با افزایش ۲۳۶ و ۷۸۰.۷۸ درصدی همراه بوده است.

روغن‌های خوراکی نیمه جامد و مایع و خام از دیگر کالاهای اساسی است که به حجم ۳۳۶ هزار و ۱۴۲ تن و با ارزش ۲۶۰ میلیون دلار وارد کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۵۹.۴۳ درصدی وزنی و ۴۷.۵۱ درصدی از نظر ارزشی داشته است.

همچنین کره با بسته‌بندی بیش از ۵۰۰ گرم با رشد چشمگیر ۳۷۵ و ۰.۸۳ درصدی از نظر ارزشی و ۴۱۰ و ۰.۲۵ درصدی از حیث وزنی نسبت به مشابه سال گذشته همراه بوده است؛ به طوری که واردات این کالا طی مدت مذکور با حجم ۴۱ هزار و ۲۶۳ تن و به ارزش ۲۶۰ میلیون دلار بوده است.

جو از دیگر کالاهای اساسی است که با میزان ۷۱۷ هزار و ۷۴۳ تن به ارزش ۱۹۱ میلیون دلار وارد کشورمان شده است که با افزایش ۳۵.۷۱ درصد وزنی و ۶۶.۹۴ درصدی ارزشی مواجه بوده است.

طبق این آمار، واردات شکر خام طی این مدت با حجم ۴۹۶ هزار و ۲۲۹ تن به ارزش ۱۷۴ میلیون دلار بوده که افزایش چشمگیر ۶۰۲.۱۵ درصدی از نظر وزنی و ۴۳۹.۲۴ درصدی از نظر ارزشی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

واردات گوشت ۳۷ درصد بیشتر شد

واردات گوشت قرمز سرد با حجم ۳۱ هزار و ۱۱ تن به ارزش ۱۲۷ میلیون دلار طی این مدت وارد کشور شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۶.۹۹ درصد از نظر وزنی و ۲۷.۵۵ درصد از حیث ارزشی افزایش را نشان می‌دهد.

بنابراین گزارش واردات چای خشک به میزان ۲۲ هزار و ۳۰۱ تن و به ارزش ۱۰۸ میلیون دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۱۰۳.۵ درصد وزنی و ۱۰۸.۳۸ درصد از نظر ارزشی با افزایش همراه بوده است.

گوشت قرمز سبک گرم از دیگر کالاهای اساسی است که واردات آن از ابتدای سال‌جاری تا ۲۵ خرداد ماه با حجم ۷۷۷۸ تن و به ارزش ۵۱ میلیون دلار بوده است.

همچنین میزان واردات حبوبات طی مدت مذکور ۴۸ هزار و ۸۸۱ تن به ارزش ۴۵ میلیون دلار بوده که بیانگر افزایش ۶.۴۰ درصدی وزنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید