امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 489560 |
تاریخ انتشار : 09 آذر 1401 - 16:16 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/اصفهان مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان اعلام کرد: امسال بالغ بر ۴۸میلیارد تومان اعتبار برای بازگشایی گلوگاه‌ها در نظرگرفته‌ شده که در این راستا گلوگاه‌های خطرساز در اولویت قرار دارند. جواد کشانی امروز (چهارشنبه، ۹ آذرماه) در نشستی با خبرنگاران درخصوص وضعیت منطقه ۱۳ اصفهان، اظهار کرد: منطقه ۱۳ اصفهان یکی از مناطقی است […]

صلح خبر/اصفهان مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان اعلام کرد: امسال بالغ بر ۴۸میلیارد تومان اعتبار برای بازگشایی گلوگاه‌ها در نظرگرفته‌ شده که در این راستا گلوگاه‌های خطرساز در اولویت قرار دارند.

جواد کشانی امروز (چهارشنبه، ۹ آذرماه) در نشستی با خبرنگاران درخصوص وضعیت منطقه ۱۳ اصفهان، اظهار کرد: منطقه ۱۳ اصفهان یکی از مناطقی است که در قسمت جنوب غربی شهر واقع شده و از سمت شرق به میدان سهروردی و خیابان جانبازان، از جنوب به بزرگ‌راه شهید آقارب پرست، از غرب با محله قائمیه و شمال با اراضی پارک ناژوان همجار است.

وی با اعلام اینکه وسعت حریم منطقه حدود ۳۵۰۰ هکتار است که از این مقدار حدود ۲۰۰۰ هکتار در محدوده قانونی واقع شده، افزود: این منطقه حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارد. منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان ۸ محله شمالی (باغ زیار، باغ فردوس، دستگرد، قائمیه و …) و جنوبی (شهرک ولی‌عصر، محله امیریه و…) دارد. این منطقه همچنین دارای ۱۸ مترمربع سرانه فضای سبز و ۳ مترمربع فضای تفرجگاهی به ازای هر نفر است.

مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان، یکی از ابر پروژه های این منطقه را پروژه احیا بافت‌های فرسوده دانست و توضیح داد: این‌ منطقه ۸۸ هکتار بافت فرسوده دارد که عمدتا در محله‌هایی با قدمت‌ بالا از جمله باغ فردوس و قائمیه واقع شده که ۴ درصد بافت فرسوده اصفهان را تشکیل می‌دهند.

کشانی خاطرنشان کرد: محله‌های بافت فرسوده منطقه ۱۳  از نظر موقعیت فضایی به خدمات بسیاری خوبی دسترسی دارند. در راستای احیای این محلات برای سرمایه گذاری های متعدد رایزنی کرده ایم و ظرفیتی برای سرمایه گذاران ایجاد کرده ایم تا خودشان طرح پیشنهادی‌شان را ارائه دهند.

وی با اشاره به بودجه منطقه ۱۳، تصریح کرد: کل بودجه منطقه ۴۲۳ میلیارد تومان است که ۱۲۰ میلیارد تومان جهت ردیف‌های جاری و مستمر، نظافت و رفت‌ و روب در نظر گرفته شده است. یعنی اگر برای هرماه ۱۰ میلیارد هزینه کنیم و این مبلغ را به ۲۵ روز جمع آوری پسماند تقسیم کنیم، روزانه ۴۰۰ میلیون تومان باید برای هزینه های جاری منطقه پرداخت شود. قطعا این عددها سنگین است و مدیران باید به عنوان یک شهروند کمک به مجموعه شهرداری کمک کنند.

مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان، ادامه داد: در راستای توجه ویژه مدیریت شهری اصفهان به محلات کم‌برخوردار، ۱۰۰ میلیاردتومان از کل بودجه منطقه به محلات کم‌ برخوردار به این منطقه اختصاص یافت همچنین از کل بودجه، ۱۰۰ میلیارد تومان هم به پروژه رینگ حفاظتی و سایر پروژه‌های شاخص منطقه و مابقی به سایر امور منطقه اختصاص یافته است. حدود ۴۸ میلیارد تومان دیگر نیز برای بازگشایی گلوگاه ها در این منطقه برنامه ریزی شده است.

وی درباره خدمات غیر حضوری شهرداری منطقه، اظهار کرد: اکنون خدمات شهرسازی شهرداری با صدور پروانه شهرسازی الکترونیکی به سمت الکترونیکی شدن رفته و در حال حاضر منطقه ۱۳ رتبه برتر را در صدور پروانه الکترونیکی دارد.

کشانی به چالش اصلی منطقه اشاره و تصریح کرد: امسال پروژه های عمرانی زیادی را به اتمام رساندیم، اما یکی از چالش‌های شهرداری مناطق این است که به نقطه‌ای رسیده که همه وظایف را شهرداری به عهده گرفته و جا دارد بخش های دیگر نیز به شهرداری کمک کنند. منطقه ۱۳ درآمدی به غیر از چیزی که از مردم دریافت می‌کند، ندارد.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر در منطقه ۱۳ باید توسعه افقی داشته باشیم، افزود: برای استفاده از ظرفیت‌های توسعه منطقه در حال رصد هستیم. اکنون شهرک ولی عصر، محله امیر حمزه و شفق دیگر توانی برای بارگزاری فضای بیشتر از آنچه اکنون وجود دارد، ندارند. همچنین در این منطقه ساختمان‌های بلند مرتبه‌ از جمله در بلوار شفق و کوه نور زیادی وجود دارند که اغلب متعلق به ارگان‌های دیگر است و می‌طلبد ارگان‌ها برای دریافت پایان عملیات ساختمانی در این منطقه اقدام کنند.

مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان درباره درآمدهای این منطقه توضیح داد: درآمدها به پایدار و ناپایدار تقسیم می‌شوند، درآمدهای پایدار در شهرداری‌ها مفقود مانده و تمرکز بر روی درآمدهای ناپدار از جمله صدور پروانه‌ها است. امیداوریم از این مورد فاصله بگیریم و به سمت کسب درآمدهای پایدار با استفاده از پروژه‌های سرمایه‌گذاری و مشارکتی معطوف شده، حرکت کنیم.

وی درباره پروژه‌های عمرانی این منطقه، گفت: پروژه حلقه چهارم حفاظتی شهر اصفهان ۷۸ کیلومتر مسافت دارد که ۴۵ کیلومتر از آن داخل حریم شهر اصفهان قرار دارد و در دو نقطه از محدوده منطقه ۱۳ در اتوبان ذوب‌آهن و همجوار زندان عبور می‌کند. تعامل با ۱۷ خرده‌ مالک و ۳ درشت‌مالک از جمله (ارتش، زندان و مرکز تحقیقات کشاورزی منابع طبیعی) از مهم‌ترین اقدامات مدیریت منطقه۱۳ در راستای تکمیل پروژه رینگ حفاظتی است.

کشانی اضافه کرد: مدیریت منطقه ۱۳ بالغ بر ۴۸میلیارد تومان اعتبار برای بازگشایی گلوگاه‌ها در نظرگرفته‌ است که در این راستا گلوگاه‌های خطرساز در اولویت قرار دارند. امسال ۱۵ منزل را شناسایی کردیم و در برنامه قرار دادیم که برای آزادساری با آن‌ها به توافق برسیم. از چالش‌های مهم شهرداری در این خصوص مواجهه با موارد پیش‌بینی نشده درخصوص معابر آزادسازی شده‌ای است که مالکان آن‌ها اخیراً اسناد مالکیت خود را به شهرداری تحویل داده‌اند و شهرداری ملزم به پرداخت این هزینه‌های گزاف است.

وی ادامه داد: در سنوات گذشته یک‌سری از محله‌ها آزادسازی شده که مجهول مالک بودند و اکنون با افرادی مواجه شدیم که مالک جدید آوردند. به همین دلیل علاوه بر هزینه‌های شهرداری، یکسری جریمه‌ها و تخلفاتی از طریق دادگاه‌ها صادر شده که مبالغ بسیار سنگینی درخواست می‌کنند و شهرداری چاره‌ای جز پرداخت ندارد.

 مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان، توضیح داد: منطقه ۱۳ در حال حاضر بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در حال اجرا، بالغ بر ۹۰میلیارد تومان‌های تازه پروژه آغاز شده از ابتدای سال جاری و ۵۰ میلیارد تومان پروژه در دست طراحی دارد. زیرگذر پل اندیشه در ورودی غربی شهر اصفهان واقع شده و از پروژه‌های مهم منطقه است که با ۴۰ میلیاردتومان اعتبار و ۶۵ درصد پیشرفت تا پایان سال تکمیل می‌شود.

به گزارش صلح خبر، وی اعلام کرد: خط انتقال پساب از پارک صفه به بزرگراه شهید اقارب پرست با اعتبار ۸ میلیاردتومان از دیگر پروژه‌های مهمی است که اجرای آن به زودی آغاز می‌شود. همچنین عملیات اجرایی پروژه احداث سالن ورزشی چندمنظوره با اعتبار ۱۰ میلیاردتومان نیز به‌زودی در محله دستگرد آغاز می‌شود.

کشانی با اعلام اینکه در منطقه ۱۳ به صورت ماهیانه حدود  ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بابت آبیاری فضای سبز و تانکرهای آب‌رسان هزینه می‌شود، تصریح کرد: منطقه ۱۳، حدود ۲ میلیون و ۲۸۰ متر مربع سطح معابر داریم که روزانه ۶۰ تن پسماندتر جمع آوری می‌شود و این عدد بسیار قابل توجهی است.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید