امروز: شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 11 ذو القعدة 1445 | 2024-05-18
کد خبر: 124515 |
تاریخ انتشار : 20 آذر 1395 - 13:54 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگ و هنر پایگاه صلح خبر ؛ آرش لاهوتی، تهیه‌کننده و کارگردان «آبی کم‌رنگ» در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این تولید شبکه مستند که همزمان به دو بخش ملی و بین‌الملل جشنواره سینما حقیقت راه یافته است، اظهار کرد: این کار به جانبازان اعصاب و روان می‌پردازد و یک سال و هشت ماه از […]

به گزارش مجله فرهنگ و هنر پایگاه صلح خبر ؛

آرش لاهوتی، تهیه‌کننده و کارگردان «آبی کم‌رنگ» در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این تولید شبکه مستند که همزمان به دو بخش ملی و بین‌الملل جشنواره سینما حقیقت راه یافته است، اظهار کرد: این کار به جانبازان اعصاب و روان می‌پردازد و یک سال و هشت ماه از روزی که کار را آغاز کردم تا زمانی که ساخت آن به پایان رسید، برایش زمان گذاشتم. هشت ماه که به صورت همزمان درگیر پژوهش و گرفتن مجوزهای لازم بودم، ۳۲ جلسه هم تصویربرداری داشتیم و پروژه تدوین هم مفصل و وقت‌گیر بود.

وی افزود: برای پیدا کردن شخصیت‌ها تحقیق و پژوهش طولانی داشتیم. برای یافتن این افراد با گروه مشاوران، جلسات متعددی داشتم و با کمک و راهنمایی آنها و صحبت با خود جانبازان به چهار کاراکتر رسیدم.

این مستندساز درباره انگیزه‌هایش از رفتن سراغ این موضوع، توضیح داد: خیلی اهمیت دارد تا جایی که از دستم بربیاید، کاری کنم تا فاصله جانبازان اعصاب و روان با جامعه کمتر شود. اینکه آنها را راحت‌تر بپذیرند. بدانند آنها هم انسان‌های عادی مثل بقیه مردم هستند. اگر بتوانم این افراد را به جامعه نزدیک‌تر کنم، «آبی کم‌رنگ» نتیجه‌بخش بوده است.

لاهوتی درباره ساختار تازه‌ترین ساخته خود، گفت: در این اثر خبری از نریشن و مصاحبه نیست، بلکه سعی کردم صرفا مشاهده کنم. فیلم نظاره‌گر است و به جای اینکه در آن مصاحبه‌ای ببینیم و جانبازان مخاطب مستقیم قرار بگیرند، وضعیت زندگی آنها را مشاهده می‌کنیم و ارتباطی را که با یکدیگر دارند می‌بینیم. خیلی از آنها ۳۰ سال است آنجا هستند و دوستی‌ها و روابط خاصی بینشان برقرار است.

کارگردان «راننده و روباه» در پاسخ به اینکه آیا وارد زندگی شخصی این افراد نیز شده یا خیر، تصریح کرد: فیلم دو نیمه است؛ بخش اعظم کار در بیمارستان روانپزشکی می‌گذرد و بخشی نیز به مرحله‌ای مربوط می شود که جانبازان به مرخصی می روند و خانواده آنها را در فیلم می بینیم.

وی یادآور شد: به اعتقاد من کار مستند این نیست که قضاوت کند، بلکه انگیزه اصلی خود من از ساخت این مستند این بوده که بتوانم نگرش مردم را تغییر بدهم.

لاهوتی درباره پیش‌بینی‌اش از موفقیت این اثر در دو بخش جشنواره سینما حقیقت، گفت: پیش‌بینی در این باره ندارم. در درجه اول برای من این مهم بود که فیلم روی خودم تاثیر بگذارد. به قول معروف هر چیزی به دل خود آدم بنشیند به دل تماشاگران هم می‌نشیند. همین که با ساخت این فیلم قدری آدم بهتری شده‌ام، برای من خیلی اهمیت دارد.

این مستندساز در پایان گفت: به اعتقاد من جانبازان اعصاب و روان آنقدر داستان‌ها و اتفاقات منحصر به فردی دارند که از این سوژه می توان صدها فیلم دیگر هم تولید کرد.

عوامل «آبی کم‌رنگ» عبارتند از:

تهیه‌کننده، کارگردان، پژوهشگر و تدوینگر: آرش لاهوتی، تصویربردار صادق سوری، صدابردار: هادی ساعد محکم و علی علوی، آهنگساز: افشین عزیزی، صداگذار: مهرشاد ملکوتی، مدیر تولید: مرتضی ابراهیمی. تهیه شده در شبکه مستند سیما.

«آبی کم‌رنگ» تولید جدید شبکه مستند، ضمن نامزدی در بخش‌های بهترین فیلم مستند بلند، بهترین تدوینگر و بهترین موسیقی جشنواره سینما حقیقت در بخش جایزه شهید آوینی این جشنواره نیز به عنوان بهترین مستند بلند نامزد شده است.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید