امروز: سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 29 شوال 1445 | 2024-05-07
کد خبر: 237725 |
تاریخ انتشار : 18 مرداد 1397 - 12:33 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر طاهره ایبد در گفتگو با خبرنگار صلح خبر از انتشار دو مجموعه طنز برای گروه سنی«ج» خبر داد و افزود: «لولوی نخور نخوره» که به چگونگی برخورد یک لولو با انسان و ماجراهای آن می‌پردازد و «چگونه بچه‌های بی تربیت را تربیت کنیم» که به موضوع بچه‌های بدسرپرست توجه می‌کند، عنوان […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

طاهره ایبد در گفتگو با خبرنگار صلح خبر از انتشار دو مجموعه طنز برای گروه سنی«ج» خبر داد و افزود: «لولوی نخور نخوره» که به چگونگی برخورد یک لولو با انسان و ماجراهای آن می‌پردازد و «چگونه بچه‌های بی تربیت را تربیت کنیم» که به موضوع بچه‌های بدسرپرست توجه می‌کند، عنوان دو مجموعه‌ای هستند که از سوی نشر هوپا برای کودکان منتشر می‌شوند. البته کتاب دوم برای بزرگسالان هم نوشته شده و سیستم  تربیتی آموزش و پرورش و همچنین خانواده‌های سنتی را که  مانع تخیل و خلاقیت بچه‌ها می‌شوند را نقد می‌کند.

این نویسنه کودک و نوجوان در پاسخ به این‌که چرا بسیاری از نویسندگان در سال‌های اخیر به داستان‌های طنزآمیز و فانتزی روی آورده‌اند اعلام نمود: داستان‌های رئال و واقعگرایانه هم مخاطب خاص خود را دارد اما بچه‌ها برای پرورش تخیل خود به داستان‌های فانتزی و طنز احتیاج دارند. بچه‌های امروزی دارای اطلاعات گسترده‌ای‌ هستند. نباید فراموش کرد که بین اطلاعات و دانش و آنچه در آینده به مهارت تبدیل می‌شود، تفاوت وجود دارد. از سوی دیگر، فراوانی و هجوم اطلاعات سبب می‌شود، فرصت ته نشین شدن در مغز و ذهن بچه‌ها و به دنبال آن درک عمیق‌شان از مسائل کمتر شودو اینجاست که به کارکرد ادبیات و هنر بیشتر پی می‌بریم چرا که ادبیات و هنر می‌توانند به اطلاعات ذهنی بچه‌ها عمق دهد و در آن‌ها بینش و جهان بینی به وجود آورد.

به گفته ایبد، اثر تاثیرگذار، اثر چند لایه است و بسیاری از داستان‌های طنزآمیز، چند لایه هستند و لایه دوم و سوم دارند. یعنی ممکن است مخاطب در دوره کودکی یا نوجوانی اثر را بخواند اما بخشی از مضمون آن را در بزرگسالی درک کند و به لایه‌های درونی آن پی ببرد و تاثیر بگیرد. باید بتوانیم از طریق ادبیات و هنر قدرت تخیل بچه‌ها را پرورش دهیم. از این طریق است که می‌توان بچه‌ها را با کتاب و ادبیات درگیر کرد.

کد خبر 4370058

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید