امروز: یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 5 ذو القعدة 1445 | 2024-05-12
کد خبر: 283957 |
تاریخ انتشار : 13 خرداد 1398 - 13:47 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر افطاری روز بیست‌و‌هشتم ماه رمضان؛ نان ناپلی سیردار برترین‌ها: شهر ناپولی به دلیل نان‌های خوبش معروف است. یکی از نان‌های مشهور این شهر نان سیر پیتزایی است. این نان عالی با ترکیباتی ساده، اما خوش‌عطر درست می‌شود. نان ناپلی سیردار با خمیر پیتزا، سیر، ریحان و پنیر موزارلا درست […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

افطاری روز بیست‌و‌هشتم ماه رمضان؛ نان ناپلی سیردار

برترین‌ها: شهر ناپولی به دلیل نان‌های خوبش معروف است. یکی از نان‌های مشهور این شهر نان سیر پیتزایی است. این نان عالی با ترکیباتی ساده، اما خوش‌عطر درست می‌شود.

نان ناپلی سیردار با خمیر پیتزا، سیر، ریحان و پنیر موزارلا درست می‌شود. این نان به واسطه سیر و ریحان طعمی عالی دارد. حتی گفته می‌شود یکی از دلایل چاقی مارادونا همین نان سیر بوده است.

مواد لازم:

  • آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
  • پنیر موزارلا: به اندازه لازم
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۴ تا ۵ حبه
  • آویشن: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • ریحان ریز شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • مخمر فوری: ۲ قاشق چای‌خوری
  • شیر یا آب: ۱/۴ پیمانه

افطاری نان ناپلی سیردار

طرز تهیه:

۱. من خمیر نان را به دو روش درست کردم. ابتدا آرد را الک کنید. در روش اول آرد را در ظرفی ریخته، تخم‌مرغ و مخمر و نمک و کمی شکر را روی آرد ریخته و مخلوط کنید سپس روغن را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنم. خمیر حالت خرده خرده دارد حالا ۱/۴ پیمانه شیر را به آن اضافه می‌کنم. در روش دوم مثل سایر نان‌ها ابتدا مخمر را با ۱/۴ پیمانه آب ولرم و شکر عمل می‌آورم. سپس مخمر را به آرد و نمک اضافه می‌کنم. سپس روغن را اضافه می‌کنم در صورت سفت بودن خمیر کمی شیر به آن اضافه می‌کنم.

افطاری نان ناپلی سیردار

۲. وقتی مخمر را با آب عمل می‌آورید، نان روشنتری به دست خواهید آورد. خمیر را در کاسه‌ای چرب گذاشته روی آن سلفون بکشید، به مدت ۲ ساعت بگذارید در جایی گرم بماند تا حجم آن ۲ برابر شود.

افطاری نان ناپلی سیردار

۳. فر را روی گرم‌ترین حالت (حداقل ۲۲۰ درجه) روشن کنید. یک کاسه آب در فر بگذارید. سینی فر یا ظرف پیتزا را آرد پاشی کنید. حالا خمیر را پهن کرده و گرد کنید. روی آن سس بریزید. سپس روی سس مقداری شکر و نمک بریزید. آویشن را روی سس بپاشید. حالا سیر را رنده کرده و به اندازه دلخواهتان روی خمیر بریزید.

افطاری نان ناپلی سیردار

۴. ریحان ریز شده را روی مواد قبلی بریزید.

افطاری نان ناپلی سیردار

۵. پنیر موزارلا را روی همه جای خمیر پخش کنید. حالا خمیر را توی فر بگذارید تا موقعی که به طور کامل بپزد و رنگ قهوه‌ای بخود بگیرد.

افطاری نان ناپلی سیردار

۶. در انتها روی آن سس بریزید و سرو کنید.

افطاری نان ناپلی سیردار

نکات مهم

  • مخمر فوری بدون عمل آوردن هم با ریختن روی آرد و سایر مواد باعث پف کردن خمیر می‌شود. تقریبا تمام مخمر‌های موجود در کشور ما از نوع فوری هستند.
  • ترکیب اصلی این نان حاوی تخم‌مرغ است بنابراین اگر می‌خواهید به ترکیب اصلی وفادار بمانید به آن تخم‌مرغ اضافه کنید. تخم‌مرغ باعث ایجاد بافتی کلوچه مانند در نان می‌شود، چون اجزا نان را به هم می‌چسباند.
  • سیر تاثیر زیادی در طعم این نان دارد بنابراین به هیچ عنوان نباید حذف شود، اما میزان آن بستگی به سلیقه شما دارد. ریحان نیز موجب خوش عطر شدن آن می‌شود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید