امروز: سه شنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 14 ذو القعدة 1445 | 2024-05-21
کد خبر: 373552 |
تاریخ انتشار : 01 مرداد 1399 - 14:41 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر افطاری روز؛ خورشت گوجه سبز وب‌سایت کوکپد: خورش گوجه سبز یکی از خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است، به دلیل اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش فصلی شناخته میشود، اگه طرفدار غذا‌های ترش هستید حتما این خورش رو امتحان کنید. […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

افطاری روز؛ خورشت گوجه سبز

وب‌سایت کوکپد: خورش گوجه سبز یکی از خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است، به دلیل اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش فصلی شناخته میشود، اگه طرفدار غذا‌های ترش هستید حتما این خورش رو امتحان کنید.

خورشت گوجه سبز

مواد لازم برای ۵ نفر

  • ۲۰ عدد گوجه سبز درشت
  • ۴ تکه سینه یا ران مرغ
  • ۳۰۰ گرم جعفری
  • ۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک
  • ۳ عدد پیاز متوسط
  • شکر و روغن به اندازه کافی
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان کافی

خورشت گوجه سبز

خورشت گوجه سبز

طرز تهیه: 

ابتدا در قابلمه مناسب حدود ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. مرغ را به همراه پیاز داخل آب ریخته مقداری نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت متوسط مرغ نیم پز بشه. در مرحله بعد دو پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد کرده، سپس در بم قابلمه مناسب روی حرارت با مقداری روغن تفت دهید تا پیاز‌ها نرم و شفاف شود. پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید.

در مرحله بعد جعفری خرد شده پنهان خشک را به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا مقداری سرخ شود. پس قابلمه را از روی حرارت بر دارید و کنار بگذارید. صبر کنید تا آب موجود در قابلمه نصف شود. سپس پیازی که در مرحله اول به همراه مرغ در قابلمه انداخته بودید را خارج کنید. در ادامه نعنا و جعفری تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید مواد با هم پخته شوند. گوجه سبز‌ها رو بشویید. سپس پخت مرغ که کامل شد به همراه شکر به قابلمه اضافه کنید.

حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد وروغن بیندازد. سپس خورش را به همراه برنج سرو کنید. نکته مهم در مورد اضافه کردن گوجه سبز در این خورش این است که اگه خیلی زود گوجه سبز‌ها رو به خورش اضافه کنید در پایان پخت حالت خود را از دست میدهند وله میشوند و این موضوع باعث میشود روی ظاهر خورش تاثیر منفی گذاشته شود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید