امروز: شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 11 ذو القعدة 1445 | 2024-05-18
کد خبر: 311952 |
تاریخ انتشار : 08 مهر 1398 - 15:53 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری ضمن اشاره به اینکه خسارت آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع طی تابستان امسال نسبت به سال قبل افزایش یافت، گفت: متاسفانه امسال سازمان جنگل‌ها به دلیل عدم تخصیص بالگرد امکان اطفای حریق به‌صورت هوایی را نداشت و به همین دلیل عملیات […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری ضمن اشاره به اینکه خسارت آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع طی تابستان امسال نسبت به سال قبل افزایش یافت، گفت: متاسفانه امسال سازمان جنگل‌ها به دلیل عدم تخصیص بالگرد امکان اطفای حریق به‌صورت هوایی را نداشت و به همین دلیل عملیات اطفا در نقاط صعب‌العبور طول می‌کشید.

سرهنگ علی عباس‌نژاد در گفت‌وگو با صلح خبر با بیان اینکه طی تابستان امسال ۶۴ فقره‌ آتش‌سوزی در جنگل‌های طبیعی کشور به وقوع پیوست که نسبت به سال قبل ۸ درصد در عدد وقوع کاهش داشت، اظهار کرد: در جنگل‌های دست‌کاشت کشور ۶۸ فقره آتش‌سوزی در همین بازه زمانی اتفاق افتاد که این آمار نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۶ مورد کاهش در عدد وقوع داشت.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها ادامه داد: هر چند عدد آتش‌سوزی‌ها نسبت به سال گذشته کاهش یافت، اما میزان خسارت‌ آن بیش از سال گذشته است به طوری‌که سال گذشته خسارت آتش‌سوزی‌ها ۱۰۳۰ هکتار بود، اما امسال به بیش از ۱۶۰۰ هکتار رسید همچنین ۶۰ درصد این آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌های طبیعی و ۴۰ درصد آن‌ها در جنگل‌های دست‌کاشت رخ داد.

عباس‌نژاد با اشاره به اینکه طی سال گذشته آتش‌سوزی به ۳۰۰ هکتار از جنگل‌های دست کاشت خسارت وارد کرد اما امسال این رقم به ۴۲۰ هکتار رسید، تصریح کرد: علت افزایش خسارت‌های آتش‌سوزی به جنگل‌ها و مراتع کشور طی تابستان این است که متاسفانه امسال سازمان جنگل‌ها به دلیل عدم تخصیص بالگرد امکان اطفای حریق به‌صورت هوایی را نداشت و به همین دلیل عملیات اطفا در نقاط صعب‌العبور طول می‌کشید.

وی در ادامه با بیان اینکه بیشترین آتش‌سوزی‌ها طی تابستان در منطقه زاگرس به وقوع پیوست، گفت: بیشترین خسارت وارد شده طی این آتش‌سوزی‌ها در استان‌های کردستان، مرکزی و خوزستان بود.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به اینکه علت وقوع ۹۰ تا ۹۵ درصد این آتش‌سوزی‌های عوامل سهوی و عمدی انسانی بود، تصریح کرد: برخی افراد به قصد تصرف زمین و یا اختلافاتی که درباره موضوع مرتعداری دارند اقدام به آتش زدن جنگل‌ها و مراتع می‌کردند.

عباس‌نژاد در پایان تاکید کرد: آتش‌سوزی‌های سهوی یا عمدی انسان در جنگل‌ها و مراتع تخلف است و قطعا برای متخلفان در دستگاه قضایی پرونده تشکیل می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید