امروز: دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 13 ذو القعدة 1445 | 2024-05-20
کد خبر: 161184 |
تاریخ انتشار : 10 تیر 1396 - 10:32 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:دانشمندان برای کنترل رشد و بازیابی اتصالات عصبی از دست رفته میان سلول‌های عصبی نانولوله‌های کربنی را با نورون‌های پیوند زدند. براساس گزارش ساينس الرت، محققان نشان دادند مي‌توان از نانولوله‌ها را مي‌توان در نهايت ايمني مورد استفاده قرار داد و اميدوارند بتوانند عملكرد عصبي را […]

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر

دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:
دانشمندان برای کنترل رشد و بازیابی اتصالات عصبی از دست رفته میان سلول‌های عصبی نانولوله‌های کربنی را با نورون‌های پیوند زدند.

براساس گزارش ساينس الرت، محققان نشان دادند مي‌توان از نانولوله‌ها را مي‌توان در نهايت ايمني مورد استفاده قرار داد و اميدوارند بتوانند عملكرد عصبي را در افرادي كه از آسيب‌هاي عصبي در رنجند احيا كنند. تلفيق نانولوله‌هاي كربني با نورون‌ها فوايد غيرمنتظره‌اي نيز به همراه دارد.

اين نانولوله‌ها از ويژگي‌هاي قابل توجهي مانند رسانايي حرارتي عالي، مقاومت مكانيكي، و رسانايي الكتريكي برخوردارند. از اين مواد براي ساخت سخت‌ترين پارچه جهان، تراشه‌هاي رايانه‌اي با سرعتي دو برابر سرعت تراشه‌هاي سيليكوني و همچنين ساخت سياه‌ترين ماده جهان استفاده شده‌است.

از آنجايي كه اين لوله‌ها بسيار باريك،‌بلند و رسانا هستند،‌بهترين گزينه براي پروتز‌هاي عصبي به شمار مي‌روند، و مي‌توانند عملكرد مسيرهاي عصبي آسيب‌ديده و سيستم‌هايي كه با بدن انسان سطح مشترك اتصال دارند را احيا كنند.

محققان مدرسه بين‌المللي مطالعات پيشرفته در ايتاليا در اين پروژه جديد سطح نانولوله‌هاي كربني را با كمك فرايند‌هاي شيمايي بهبود دادند تا اين مواد به جوهر نانولوله‌ كربني تبديل شوند. اين جوهر روي سطحي شيشه‌اي ريخته شده و 350 درجه حرارت ديد تا لايه‌اي باريك از نانولوله‌هاي كربني روي سطح شيشه ايجاد شود.

سپس نورون‌ها از هيپوكامپ موش‌هاي آزمايشگاهي برداشت شده و مستقيم روي سطح لايه كربني قرار گرفت. پس از يك دوره كشت در دماي بدن، سلول‌ها از نظر رسانايي و سازگاري با سلول‌هاي كربني مورد آزمايش قرار گرفتند. محققان اطمينان دارند به اين شيوه مي‌توان از نانولوله‌ها در نهايت ايمني استفاده كرد زيرا به گفته آنها اين آزمايش اثبات كرده كه نانولوه‌ها با تركيب چربي‌ها، به ويژه كلسترول كه سازنده غشاي نورون‌ها هستند تداخل پيدا نمي‌كند.

محققان همچنين دريافتند سلول‌هايي كه روي بستري كربني رشد پيدا مي‌كنند سريعتر از سلول‌هاي عادي به بلوغ و تكامل مي‌رسند. به نظر مي‌آيد نانولوله‌ها رشد نورون‌ها و شكل‌گيري سيناپس‌هاي جديد را تسريع مي‌كنند. همين موضوع باعث شده تا دانشمندان نسبت به امكان استفاده از اين مواد به عنوان پروتز‌هاي عصبي براي التيام نخاع  و سلول‌هاي عصبي آسيب‌ديده اميدوار شوند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید