امروز: پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 24 شوال 1445 | 2024-05-02
کد خبر: 443512 |
تاریخ انتشار : 26 خرداد 1400 - 10:05 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر محققان یک شرکت فعال در حوزه نانو موفق به تولید نانوحبابهایی شده‌اند که به گفته آن‌ها استفاده از این نانوحباب‌ در استخرهای پرورش ماهی‌های خاویاری تاثیر مثبتی روی روند پرورش این ماهی‌ها گذاشته است. به گزارش صلح خبر، عارف دادگستر، مدیرعامل و بنیان‌گذار این شرکت اظهار کرد: از سال […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

محققان یک شرکت فعال در حوزه نانو موفق به تولید نانوحبابهایی شده‌اند که به گفته آن‌ها استفاده از این نانوحباب‌ در استخرهای پرورش ماهی‌های خاویاری تاثیر مثبتی روی روند پرورش این ماهی‌ها گذاشته است.

به گزارش صلح خبر، عارف دادگستر، مدیرعامل و بنیان‌گذار این شرکت اظهار کرد: از سال ۱۳۹۰ تحقیقات روی تولید حباب‌هایی با ابعاد بسیار کوچک در حد میکرون را آغاز کردیم، وقتی وارد این حوزه شدیم، اهمیت حباب‌های کوچکتر برای ما بیشتر نمایان شد. در نتیجه قدم بعدی ما، تولید نانوحباب تعریف شد و پس از سه سال تحقیق به دانش فنی تولید نانوحباب دست پیدا کردیم. نتایج دستاوردهای ما موجب شد که در سال ۱۳۹۷ شرکتی را برای تجاری‌سازی این فناوری تاسیس کنیم.

وی افزود: پس از تاسیس شرکت پروژه‌ای را در حوزه پرورش آبزیان در شمال کشور شروع کردیم. در آن پروژه موفق شدیم با این فناوری میزان اکسیژن موجود در آب را افزایش دهیم که این موضوع موجب بهبود عملکرد در استخر ماهیان خاویاری شد. در گام بعدی وارد حوزه آب و فاضلاب شدیم و سه سال قبل پروژه‌ای را به صورت پایلوت در تصفیه خانه فاضلاب قیطریه آغاز کردیم و پس از یک سال تلاش، نتایج بسیار خوبی به دست آوردیم.

مدیرعامل و بنیان‌گذار این شرکت تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی‌های این فناوری آن است که ما با استفاده از آن می‌توانیم قطر حباب‌ها را به زیر ۲۰۰ نانومتر برسانیم، گاز را در این حباب‌ها حبس کرده و به نقاط مختلف مایع برسانیم. ویژگی دیگر این فناوری مساحت سطحی و فصل مشترک گاز و مایع است که هر قدر این مساحت بیشتر شود، توزیع گاز در محیط مایع بهتر انجام می‌شود.

عارف دادگستر درباره اعتبارسنجی نانوحباب‌های تولیدشده اظهار کرد: از دستگاه DLS برای اعتبارسنجی ابعاد نانوحباب‌های استفاده می‌شود، این دستگاه علاوه بر توزیع اندازه حباب‌ها، پتانسیل زتای این حباب‌ها را نیز مشخص می‌کند که نشان‌دهنده پایداری آن‌ها در محلول هستند. یک روش چشمی هم برای سنجش حضور نانوحباب در محلول وجود دارد، با زدن ضربه به بطری، برای مدتی رنگ محلول شیری می‌شود که دلیل آن این است که نانوحباب‌ها به هم متصل شده و میکروحباب ایجاد می‌کنند که این میکروحباب‌ها شیری رنگ هستند. بعد از مدتی دوباره میکروحباب‌ها به نانوحباب تبدیل شده و رنگ محلول به حالت اولیه باز می‌گردد.

وی آب و فاضلاب، شیلات و کشاورزی را از جمله بازارهای هدف این فناوری نام می‌برد که می‌توانند از مزیت‌های نانوحباب استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید