امروز: دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 28 شوال 1445 | 2024-05-06
کد خبر: 443148 |
تاریخ انتشار : 24 خرداد 1400 - 18:46 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر ریاست جمهوری لبنان از تمایل خود برای ادامه مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی غیر مستقیم با رژیم صهیونیستی خبر داد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ریاست جمهوری لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که میشل عون، رئیس جمهوری این کشور با جان دروشه، میانجیگر آمریکا در […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

ریاست جمهوری لبنان از تمایل خود برای ادامه مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی غیر مستقیم با رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ریاست جمهوری لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که میشل عون، رئیس جمهوری این کشور با جان دروشه، میانجیگر آمریکا در مذاکرات غیر مستقیم ترسیم مرزهای دریایی میان رژیم صهیونیستی و لبنان در بیروت دیدار و گفت‌وگو کرد.

طبق این بیانیه، میشل عون به میانجیگر آمریکا اعلام کرد که بیروت تمایل به تداوم مذاکرات غیر مستقیم ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و رژیم صهیونیستی در ناقوره و با میانجیگری آمریکا و میزبانی بین‌المللی دارد.

عون همچنین گفت که هدف از تداوم این مذاکرات دستیابی به یک توافق درباره ترسیم مرزهای دریایی است که حق و حقوق تمامی طرف‌ها را طبق قانون بین‌الملل حفظ کند.

مذاکرات غیرمستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی به سرپرستی و میانجیگری آمریکا و زیر چتر سازمان ملل پس از برگزاری چهار جلسه در مقر سازمان ملل در “راس الناقوره” دورترین نقطه واقع در جنوب غرب لبنان هم اکنون متوقف مانده است.

مساحت منطقه مورد مناقشه میان لبنان و رژیم صهیونیستی حدود ۸۶۰ کیلومتر مربع است. دلیل اصلی این نزاع به اختلاف بر سر تعیین نقطه ترسیم مرزهای زمینی در راس الناقوره برمی‌گردد که برای تعیین مرزهای آبی ضروری است. دلیل بعدی این است که لبنان نمی‌پذیرد نقطه مرزهای آبی اقتصادی میان این کشور و قبرس که در نقشه‌ها با نقطه شماره یک مشخص شده با اراضی اشغالی هم مشترک باشد. لبنان می‌گوید نقطه مرزهای صهیونیستی باید نقطه شماره ۲۳ باشد که در ۱۰ مایل دریایی به سمت جنوب نقطه شماره یک قرار دارد اما رژیم صهیونیستی اصرار دارد که براساس توافقنامه جداگانه‌ای که با قبرس امضا کرده، نقطه شماره یک به عنوان نقطه ترسیم مرزها با لبنان پذیرفته شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید