امروز: جمعه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 10 ذو القعدة 1445 | 2024-05-17
کد خبر: 340312 |
تاریخ انتشار : 17 بهمن 1398 - 22:08 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز وب‌سایت دونفره – نسترن کوهی: پودینگ ها انواع مختلفی دارن و گزینه ی مناسبی برای عصرونه و مهمونی ها هستن. پودینگی که امروز میخوام براتون دستورش رو بذارم با ورمیشل برنج یا رشته کادایف درست میشه، که به خاطر داشتن شیر […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

وب‌سایت دونفره – نسترن کوهی: پودینگ ها انواع مختلفی دارن و گزینه ی مناسبی برای عصرونه و مهمونی ها هستن. پودینگی که امروز میخوام براتون دستورش رو بذارم با ورمیشل برنج یا رشته کادایف درست میشه، که به خاطر داشتن شیر و مغز خیلی خوشمزه و همچنین مقوی هست، طعم خاص و دلپذیری داره که بهتون توصیه میکنم یک بار امتحانش کنید. این غذا به عنوان عصرونه برای بچه ها یا برای سفره افطاری ماه رمضون هم خیلی مناسبه.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز
مواد لازم

  • خلال بادام 1 قاشق سوپ خوری
  • خلال پسته 1 قاشق سوپ خوری
  • مغز فندق 1 قاشق سوپ خوری
  • پودر نارگیل 1 قاشق سوپ خوری
  • شیر 1 لیتر
  • شکر 7 قاشق سوپ خوری
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل شکری 1 قاشق چایی خوری
  • نشاسته ذزت 1 قاشق سوپ خوری
  • رشته کادایف 50 گرم

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز
مراحل تهیه

1. کره رو داخل ماهیتابه ریخته و ذوب کنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

2. رشته ها رو وقتی که داخل بسته بندیشون هستن با دست خرد کنید تا ریز بشن بعد اون ها رو به کره اضافه کنید و تفت بدید. رشته پلویی نازک یک نوع رشته ورمیشلی ریز هست که بیشتر توی دسرهای عربی مورد استفاده قرار میگیره. این رشته ها رو از لوازم قنادی ها می تونید بخرید. دو تا رنگ دارن یکی سفید که ورمیشل برنج هست و یکی هم قهوه ای که ورمیشل سویا هست.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

3. رشته ها رو تفت بدید تا طلایی رنگ بشن بعد اونها رو از روی حرارت برداشته و کنار بذارید. از شیرها سه قاشق سوپ خوری برداشته، بقیه رو در یک قابلمه بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

4. قابلمه ی حاوی شیر و شکر رو روی حرارت بذارید و هم بزنید. وقتی که خواست جوش بیاد، رشته های تفت داده شده رو اضافه کنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

5. اجازه بدید تا شیر جوش بیاد و قل بخوره. سه قاشق شیری رو که کنار گذاشته بودید با نشاسته ذرت مخلوط کنید، وانیل رو هم بهش اضافه کنید، بعد اونها رو داخل قابلمه ی در حال جوش بریزید و هم بزنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

6. اجازه بدید پودینگمون با حرارت ملایم حدودا 10 تا 15 دقیقه بپزه، این مخلوط خیلی غلیظ نیست، اگه دلتون میخواست مثل فرنی غلیظ بشه، میزان نشاسته ذرت رو بیشتر کنید. مغزها رو با هم داخل هاون بریزید و بکوبید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

7. پودر نارگیل رو به مغزها اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید. به جای پودر نارگیل از نارگیل تازه رنده شده هم می تونید استفاده کنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

8. مغزها و پودر نارگیل رو به مخلوطمون اضافه کنید، هم بزنید و بعد ظرف رو از روی حرارت بردارید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

9. در قابلمه رو ببندید و اجازه بدید پودینگ یک ربع استراحت کنه.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

10. پودینگ ها رو در ظرف مورد نظر بریزید، در یخچال قرار بدید تا کاملا خنک بشه و بعد نوش جان کنید. من برای تزیین پودینگ ها چند قاشق ازش رو با کمی زعفران دم کرده مخلوط کردم و اونها رو روی بقیه پودینگ ها ریختم.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید