امروز: دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو القعدة 1445 | 2024-05-13
کد خبر: 261249 |
تاریخ انتشار : 11 اسفند 1397 - 12:38 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آموزش تهیه لوز نارگیلی؛ این شیرینی یخچالی مجله آرگا: شیرینی لوز از انواع شیرینی‌های سنتی تبریز است که سراسر ایران طرفداران زیادی دارد و شما می‌توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان در عید نوروز این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید. در طرز تهیه لوز نارگیلی از پودر نارگیل و […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

آموزش تهیه لوز نارگیلی؛ این شیرینی یخچالی

مجله آرگا: شیرینی لوز از انواع شیرینی‌های سنتی تبریز است که سراسر ایران طرفداران زیادی دارد و شما می‌توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان در عید نوروز این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید. در طرز تهیه لوز نارگیلی از پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ و وانیل و آبلیمو و پودر یا خلال پسته استفاده می‌شود.

شیرینی نارگیلی و شیرینی گردویی و شیرینی لوز نارگیلی و از انواع شیرینی‌های مخصوص عید هستند و اگر شما تمایل دارید در عید نوروز پذیرایی باشکوهی را از مهمان هایتان داشته باشید بهتر است از تهیه این نوع شیرینی‌ها غافل نشوید.

مواد لازم

  • پودر نارگیل ریز: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ: دو عدد
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر پسته: به میزان لازم
  • آبلیمو: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه لوز نارگیلی یک شیرینی فوق العاده عالی

طرز تهیه لوز نارگیلی در منزل

۱. برای تهیه شیرینی لوز نارگیلی ابتدا شکر را به همراه یک لیوان آب روی حرارت شعله گاز به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا به قوام لازم برسد. برای امتحان کردن قوام مناسب می‌توانید مقداری از شربت شیرینی را بین دو انگشت خود قرار دهید و در صورتی که شربت حالت موم مانندی داشته باشد یعنی به قوام لازم رسیده است.

۲. در مرحله بعدی طرز تهیه لوز نارگیلی، سفیده تخم مرغ و وانیل را درون ظرفی مناسب بریزید و به مدت ۵ دقیقه مخلوط مواد را هم بزنید تا سفید رنگ شوند سپس سفیده زده شده را به شربت اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت گاز بردارید و به سرعت مخلوط سفیده و شربت را هم بزنید و آبلیمو را به مخلوط شربت و سفیده اضافه کنید.

۳. بعد از اینکه مخلوط مواد شیرینی مقداری از حرارت افتاد پودر نارگیل را به آن بیفزایید و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید سپس مایه شیرینی را درون ظرف مناسبی نظیر ظرف باقلوا بریزید و ظرف را به مدت یک تا دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد شیرینی خودشان را بگیرند.

۴. بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی شیرینی را از یخچال بیرون آورید و روی مواد شیرینی خلال پسته یا پودر پسته بریزید و مواد شیرینی را به شکل مربع یا لوزی برش دهید.

نکات طلایی

  • در دستور تهیه لوز نارگیلی سنتی از سفیده تخم مرغ استفاده نمی‌شود و شما می‌توانید آن را از مواد لازم حذف کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید به نیمی از مواد لوز نارگیلی زعفران اضافه کنید و نیم دیگر مواد شیرینی را به صورت سفید تهیه کنید تا دو رنگ از این شیرینی داشته باشید.
  • به جای استفاده از نارگیل در دستور تهیه لوز خانگی می‌توانید از بادام و پسته و … استفاده کنید که در این صورت شربتی که تهیه می‌کنید باید کمی غلیظ‌تر باشد.
  • بهتر است برای درست کردن شیرینی لوز نارگیلی از ظروف با دیواره‌های کوتاه استفاده نمایید تا در زمان جدا کردن مواد شیرنیی از ظرف به مشکل نخورید.

در این مطلب با طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این شیرینی ساده نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید