امروز: دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو القعدة 1445 | 2024-05-13
کد خبر: 218232 |
تاریخ انتشار : 12 بهمن 1396 - 13:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی وبسایت بدونیم: چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.   مواد لازم:     ۹۰۰ گرم مرغ (سینه مرغ بدون استخوان)     […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

وبسایت بدونیم: چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.
 

مواد لازم:

  •     ۹۰۰ گرم مرغ (سینه مرغ بدون استخوان)
  •     ۲ عدد پیاز
  •     ۱۰ تا ۱۲ حبه سیر
  •     ۳۰ سانتیمتر زنجبیل
  •     ۳ عدد گوجه فرنگی
  •     ۱۷۰ گرم ماست
  •     ۲ عدد فلفل سبز تند
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن
  •     ۸ تا ۱۰ عدد دانه فلفل سیاه
  •     ۸ تا ۱۰ عدد میخک
  •     ۲٫۵ سانتیمتر چوب دارچین
  •     ۳ تا ۴ عدد هل
  •     ۱ عدد برگ بو
  •     ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  •     ۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
  •     نصف قاشق چای خوری زردچوبه
  •     یک مشت گشنیز
  •     ۱ عدد لیمو
  •     نمک به اندازه کافی

 آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی
 
 آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی
طرز تهیه:
سیر و زنجبیل را آسیاب کنید تا خمیری شود. البته می توانید به جای مخلوط کن از رنده هم استفاده کنید. سپس آن را کنار بگذارید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

یکی از پیازها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

فلفل سبز، دانه های فلفل سیاه، میخک، دارچین، هل، برگ بو و مقدار کمی آب داخل مخلوط کن بریزید، آسیاب کنید و کنار بگذارید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

۳ عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و در مخلوط کن پوره کنید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

مرغ را درشت خرد کنید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

سپس نصف خمیر زنجبیل و سیر، نصف پودر فلفل قرمز، زردچوبه و آب نصف لیمو را به مرغ ها اضافه کنید.

مرغ را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

تاوه را روی گاز قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید.

سپس خمیر پیازی را داخل تاوه بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه تفت دهید. دائم هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجمش کمتر شود.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

باقیمانده خمیر زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

ماست را اضافه کرده و هم بزنید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

پودر فلفل باقیمانده و پودر گشنیز را اضافه کنید و ۷ الی ۸ دقیقه دیگر تفت بدهید تا مواد کاملا خشک شود و روغن آن بیرون بزند.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شده و مواد قرمز رنگ شود. شاید لازم باشد در این مرحله کمی روغن به مواد اضافه کنید تا جدا شدن آن از مواد را ببینید.

مواد را به ظرف جداگانه ای منتقل کنید و کنار بگذارید. این مواد یا خمیر ماسالا را می توانید تا ۱۰ روز در فریزر نگهداری کنید و در غذاها استفاده کنید.

حالا سراغ مرغ ها می رویم. شعله را کمی بیشتر کنید و باقی مانده روغن را در تاوه بریزید. مرغ هایی که داخل مواد خوابانده اید را در تاوه بریزید نمک بزنید و کمی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

خمیر ماسالا را به مرغ ها اضافه کنید، یک پیمانه آب بریزید و هم بزنید. درب تاوه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

باقی مانده پیازها و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

روی غذا را با گشنیز تزئین و میل کنید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید