امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 206432 |
تاریخ انتشار : 25 آبان 1396 - 7:50 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آموزش تصویری: تهیه نان زیتون و پونه برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: نمی‌توان در مقابل این نان خانگی تازه و خوشمزه با طعم و رایحه پونه کوهی مقاومت کرد. نان زیتون و پونه را می‌توانید در ۲۰ دقیقه آماده کنید.     مواد لازم: مقدار کمی شکر یک […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

آموزش تصویری: تهیه نان زیتون و پونه

برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: نمی‌توان در مقابل این نان خانگی تازه و خوشمزه با طعم و رایحه پونه کوهی مقاومت کرد. نان زیتون و پونه را می‌توانید در ۲۰ دقیقه آماده کنید.
 
طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
مواد لازم:

  • مقدار کمی شکر
  • یک قاشق غذاخوری خمیرمایه (مخمر)
  • یک و یک چهارم پیمانه آب
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری جعفری تازه
  • یک قاشق غذاخوری پونه کوهی
  • ۲ پیمانه آرد
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه (اختیاری)
  • ۲ قاشق غذاخوری زیتون سیاه
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک

طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
 

طرز تهیه:


در یک کاسه کوچک کمی شکر را با مخمر و ۲ قاشق غذاخوری آب گرم ترکیب کنید. به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آن را کنار بگذارید.
 
طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
روغن زیتون را حرارت داده و برگ‌های جعفری و پونه را به آن اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید تا کمی ترد شوند و کنار بگذارید.
 
طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و جعفری و پونه تفت داده شده را همراه با روغن داخل آن بریزید. اگر دوست دارید فلفل سیاه را هم در این قسمت اضافه کنید.
 
طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
مخلوط مایه خمیر را اضافه کرده و به تدریج باقی آب را داخل آن بریزید تا خمیر نرم و کش دار شود.
 
طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
روی خمیر را با پلاستیک پوشانده و یک جای گرم قرار دهید تا اندازه خمیر دو برابر شود.
 
طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
قالبتان را با روغن زیتون چرب کنید و تعدادی زیتون سیاه‌های برش داده شده را کف قالب بچینید.
 
طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
وقتی خمیر دو برابر شد، باقیمانده زیتون‌ها و نمک را داخل خمیر بریزید و خوب ترکیب کنید.
 
طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
خمیر را داخل قالب بریزید. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی در مرکز آن فرو کنید و تمیز بیرون بیاید بپزید.
 
طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه 
داغ میل کنید.
 
طرز تهیه نان خوش طعم زیتون و پونه

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید