امروز: دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو القعدة 1445 | 2024-05-13
کد خبر: 119905 |
تاریخ انتشار : 15 آبان 1395 - 12:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش خبرنگار ایسنا، مسعود باقرزاده کریمی در جلسه بررسی وضعیت تالاب هورالعظیم که در فرمانداری هویزه برگزار شد، اظهار کرد: نقطه آخر تمام برنامه‌های توسعه‌ای که انجام می‌گیرد در نهایت به تالاب‌ها می‌رسد و مشکلات فراوانی برای اکوسیستم منظقه به وجود می‌آورد. معاون امور تالاب‌های دفتر زیستگاه‌های […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش خبرنگار ایسنا، مسعود باقرزاده کریمی در جلسه بررسی وضعیت تالاب هورالعظیم که در فرمانداری هویزه برگزار شد، اظهار کرد: نقطه آخر تمام برنامه‌های توسعه‌ای که انجام می‌گیرد در نهایت به تالاب‌ها می‌رسد و مشکلات فراوانی برای اکوسیستم منظقه به وجود می‌آورد.

معاون امور تالاب‌های دفتر زیستگاه‌های سازمان حفاظت محیط‌ زیست گفت: پارادوکس‌های توسعه ناموزونی که در منطقه اتفاق افتاده است در یک‌جا به هم می‌رسد و آنجا نیز محیط زیست و تالاب است و در نهایت مشکلات فراوانی برای این بخش به وجود می‌آید.

باقرزاده کریمی تصریح کرد: در زمینه مشکلات به وجود آمده برای تالاب‌های خوزستان، به ویژه تالاب هورالعظیم با فعالان محیط زیست در خوزستان هم‌نظر هستیم؛ ولی اطلاعات بیشتری نسبت به برنامه‌ها و اقدامات دولت در این زمینه داریم که بیانگر آن است که اقدامات خوبی برای رفع این مشکلات در حال انجام است.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی زودتر از سازمان حفاظت محیط زیست به دنبال تصویب قوانین در خصوص تالاب‌ها است و دولت نیز بر موضوع محیط زیست تاکید ویژه دارد، بنابراین با توجه به وجود این عزم و اراده در دولت و مسئولان، مردم باید از ظرفیت به وجود آمده استفاده کنند و پیگیر مسایل زیست‌محیطی باشند.

باقرزاده کریمی عنوان کرد: در حال حاضر قوانین مترقی در خصوص تالاب‌ها برای تصویب به مجلس شورای اسلامی برده می‌شود که باید از این فرصت استفاده و برای حفظ تالاب‌ها و محیط زیست تلاش کرد.

وی گفت: سازمان محیط زیست به صورت صددرصدی آماده همکاری با تشکل‌ها، انجمن‌ها و مردم در بحث احیای تالاب‌ها است و حل این مشکلات مطالبات منطقی و مداوم مردم را برای کمک به سازمان می‌طلبد.

باقرزاده کریمی با بیان این‌که در دوره‌های مختلف فراز و نشیب‌های فراوانی برای دشت خوزستان به وجود آمده است، خاطر نشان کرد: در سال 1380 آب کارون به علت پایین آمدن میزان بارش‌ها و ورود آب شور مجتمع‌های کشت و صنعت به این رودخانه، شور شد و مشکلات فراوانی برای این رودخانه به وجود آمد که این مشکل موجب وارد شدن فشارهای مختلف به سازمان محیط زیست شد.

وی افزود: در آن دوره، سازمان حفاظت محیط زیست به شدت زیر فشار بود تا شورآبه‌های کارون در تالاب شادگان رها شود ولی سازمان حفاظت محیط زیست زیر بار این فشار نرفت ولی در نهایت به دلیل مشکلات امنیتی که به وجود آمد، سازمان محیط زیست مجبور شد تا برای یک فصل اجازه ورود این آب‌های شور را به تالاب شادگان بدهد تا مشکلات به وجود آمده حل شود؛ اکنون از این یک فصل چندین سال می‌گذرد و تغییرات اکولوژیکی فراوانی اتفاق افتاد.

معاون امور تالاب‌های دفتر زیستگاه‌های سازمان حفاظت محیط‌ زیست خاطر نشان کرد: اگر می‌خواهیم توسعه به صورت پایدار در کشور رقم بخورد، مردم و تشکل‌ها باید سازمان حفاظت محیط زیست را حمایت کنند تا شاهد حل مشکلات به وجود آمده در محیط زیست کشور باشیم.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید