امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 366442 |
تاریخ انتشار : 05 تیر 1399 - 11:08 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر صلح خبر/خراسان رضوی نتایج تحقیقات محققان دانشگاه موناش استرالیا نشان می‌دهد، حتی قرار گرفتن کوتاه‌مدت در معرض آلودگی هوا بر عملکرد ژن‌ها تاثیر دارد و افراد را در معرض بیماری‌هایی مانند سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی و تنفسی قرار می‌دهد. به گزارش مدیکال نیوز، مدت‌هاست که مشخص‌شده قرار گرفتن […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

صلح خبر/خراسان رضوی نتایج تحقیقات محققان دانشگاه موناش استرالیا نشان می‌دهد، حتی قرار گرفتن کوتاه‌مدت در معرض آلودگی هوا بر عملکرد ژن‌ها تاثیر دارد و افراد را در معرض بیماری‌هایی مانند سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی و تنفسی قرار می‌دهد.

به گزارش مدیکال نیوز، مدت‌هاست که مشخص‌شده قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی کوتاه‌مدت مانند اختلال تنفسی شود، همچنین قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض آلاینده‌های هوا منجر به استرس اکسیداتیو(عدم تعادل بین رادیکال‌های آزاد و آنتی‌اکسیدان‌ها در بدن) و مواردی مانند افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.

در حال حاضر، انجمن ریه آمریکا هشدار داده است که خطر آلودگی با افزایش آلودگی‌های گسترده مانند آتش‌سوزی جنگل‌ها بیشتر می‌شود.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که هم‌اکنون تعداد زیادی از مردم جهان در معرض افزایش آلودگی هوا قرار دارند.

اولین شواهد ارائه‌شده در این تحقیق نشان می‌دهد، قرار گرفتن در معرض حتی میزان بسیار کم آلودگی هوا می‌تواند عملکرد ژن‌ها را تغییر دهد که این تغییر بیانگر ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان است.

این تحقیق توسط استادیار یومینگ گوو از دانشکده بهداشت عمومی و پزشکی موناش و همکارانش در دانشگاه ناگازاکی ژاپن و دانشگاه کمبریج انگلستان انجام‌شده و شامل نمونه خون 266 جفت دوقلو (192 یکسان و 74 غیر یکسان) و همچنین 165 والدین در بریزبن استرالیا در سال‌های 2005 تا 2010 است.

دوره‌هایی که نمونه خون‌گرفته شد، با داده‌های هفت ایستگاه کنترل کیفیت هوا در اطراف بریزبن در آن زمان مطابقت داده شد تا میزان قرار گرفتن در معرض PM2.5 (ماده اصلی ذرات موجود در دود) و دی‌اکسید گوگرد (آلاینده اصلی گازی) اندازه‌گیری شود.

محققان تغییر عملکرد را در 6 ژن مرتبط با استرس اکسیداتیو و التهاب که مدت‌هاست از مهم‌ترین بیماری‌هایی است که توسط آلاینده‌ها ایجاد می‌شوند را موردبررسی قرار دادند و دریافتند میزان پایین آلودگی هوا منجر به تغییر عملکرد ژن همراه با عوارض جانبی و مرگ‌ومیر در درازمدت می‌شود.

نتایج آخرین تحقیق نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض آلاینده‌های هوا حتی در میزان پایین عواقب طولانی‌مدت بر سلامتی دارد که پیامدهای واقعی آن را در بیماری همه‌گیر کووید-19 شاهد هستیم.

نتایج این تحقیق در نشریه پزشکی PLOS منتشرشده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید