امروز: سه شنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 14 ذو القعدة 1445 | 2024-05-21
کد خبر: 309925 |
تاریخ انتشار : 30 شهریور 1398 - 15:20 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر به گفته وزارت سلامت فیلیپین، این کشور یک کمپین ایمنی‌سازی در برابر فلج اطفال راه‌اندازی کرده و شیوع این بیماری در کشور را پس از تایید دو مورد ابتلای کودکان و کشف ویروس آن در فاضلاب‌های دو استان اعلام کرده است. به گزارش صلح خبر، طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

به گفته وزارت سلامت فیلیپین، این کشور یک کمپین ایمنی‌سازی در برابر فلج اطفال راه‌اندازی کرده و شیوع این بیماری در کشور را پس از تایید دو مورد ابتلای کودکان و کشف ویروس آن در فاضلاب‌های دو استان اعلام کرده است.

به گزارش صلح خبر، طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، تایید موارد جدید ابتلا به فلج اطفال در این کشور به “دوره ۱۹ ساله ریشه‌کنی این بیماری در فیلیپین” پایان داده است.

در سال ۲۰۰۰ میلادی در فیلیپین به طور رسمی ریشه‌کنی این بیماری که کودکان زیر پنج سال را مبتلا کرده و منجر به  فلج غیر قابل بازگشت تنها در چند ساعت پس از ابتلا می‌شود، اعلام شده بود.

ویروس فلج اطفال در شرایطی در فیلیپین  شیوع یافته است که اپیدمی سرخک و تب دنگی نیز این کشور را با مشکلاتی مواجه کرده است. اپیدمی این دو بیماری که از ماه میلادی ژانویه آغاز شده،‌ تاکنون بیش از ۱۰۰۰ نفر را که اغلب کودکان بوده‌اند، قربانی کرده است.

به گفته مقامات بهداشتی این کشور، ترس از واکسن تب دنگی که کارکنان بهداشت از سال ۲۰۱۶ میلادی شروع به اجرای آن کرده و سال بعد آن را متوقف کردند، باعث شده است که در سالهای اخیر میزان واکسیناسیون برای انواع ویروس‌ها کاهش یابد.

واکسیناسیون فلج اطفال در پایتخت فییلپین از بیش از ۷۷ درصد در جامعه هدف به زیر ۲۴ درصد در ماه ژوئن کاهش یافته و این امر باعث شده است که این کلانشهر ۱۳ میلیون نفری یک منطقه پرخطر برای شیوع مجدد فلج اطفال باشد.

وزارت سلامت فیلیپین اعلام کرده موارد ابتلا به فلج اطفال در دو کودک پنج و سه ساله در این کشور به تایید رسیده که این دو کودک مبتلا  حدود ۱۴۰۰ کیلومتر با یکدیگر از نظر مکانی فاصله داشته‌اند.

ویروس فلج اطفال هم‌چنین در فاضلاب مانیل و در آبراهه‌های منطقه داوائو که در جنوبی ترین جزیره فیلیپین قرار دارد، کشف شده است.

باید توجه داشت که فلج اطفال هیچ راه درمانی نداشته و تنها با واکسیناسیون می‌توان از ابتلا به آن جلوگیری کرد. از همین رو مقامات بهداشتی نسبت به همکاری خانواده‌ها برای تزریق این واکسن تذکر داده‌اند.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داده که تا زمانی که حتی یک کودک نیز در کشور به این ویروس مبتلا باشد، تمامی کودکان سراسر کشور در معرض خطر ابتلا قرار دارند.

بر اساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت تلاش جهانی برای ریشه کن کردن فلج اطفال باعث کاهش عفونت ها از بیش از ۳۵۰ هزار مورد در سال ۱۹۸۸ میلادی به ۳۳ مورد در سال شده است. افغانستان، نیجریه و پاکستان تنها کشورهایی هستند که نتوانسته‌اند جلوی انتقال این ویروس را بگیرند.

بنا بر گزارش شبکه خبری الجزیره، براساس اعلام وزارت سلامت فیلیپین  در سال ۲۰۱۸ میلادی، از ۱۷ منطقه کشور ۱۲ منطقه به عنوان مناطق پرخطر برای شیوع مجدد فلج اطفال شناخته شدند. این در حالی است که پوشش‌دهی واکسیناسیون در این کشور در پنج سال گذشته کاهش یافته و باورهای غلط درمورد واکسیناسیون از عوامل اصلی شیوع این بیماری محسوب می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید