امروز: یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 5 ذو القعدة 1445 | 2024-05-12
کد خبر: 282717 |
تاریخ انتشار : 08 خرداد 1398 - 7:24 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آش لوبیا‌سفید؛ این غذای اصیل ایرانی وب‌سایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: چشم به هم زدیم و به اواسط ماه رمضان رسیدیم، پای ثابت سفره‌های افطار هم که چیه؟ معلومه انواع آش اونم آش‌های خوشمزه اصیل ایرانی که ترجیحا توش کشک و رشته هم باشه… در این مطلب طرز تهیه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

آش لوبیا‌سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

وب‌سایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: چشم به هم زدیم و به اواسط ماه رمضان رسیدیم، پای ثابت سفره‌های افطار هم که چیه؟ معلومه انواع آش اونم آش‌های خوشمزه اصیل ایرانی که ترجیحا توش کشک و رشته هم باشه… در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

مواد لازم برای تهیه آش لوبیا سفید

  • لوبیا سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • سبزی آش خورد شده: ۴۰۰ گرم (تره، جعفری، گشنیز)
  • اسفناج درشت خورد شده: ۴۰۰ گرم
  • رشته آشی: ۲۰۰ گرم
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

مراحل تهیه آش لوبیا سفید

۱. ابتدا لوبیا سفید که از شب قبل خیسش کرده بودیم رو با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو هم میذاریم تا بپزن.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۲. برای طعم و بوی بهتر حبوبات هنگام پخت مقداری از پیاز داغ و سیر داغ رو بهشون اضافه میکنیم تا با هم بپزن.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۳. حالا اجازه بدین تا لوبیا کاملا بپزه.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۴. بعد از حدود ۱ تا ۲ ساعت که لوبیا پخت، سبزی آش و اسفناج رو هم به مواد اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم تا سبزی هم بپزه.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۵. بعد از حدود سه ربع تا یک ساعت که سبزی هم پخت، رشته رو اضافه میکنیم و آش رو کمی هم میزنیم تا رشته‌ها به هم نچسبن وبعد اجازه میدیم تا رشته‌ها بپزن و حجیم بشن.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۶. وقتی آش پخت مجددا کمی سیرداغ و پیازداغ بهش اضافه میکنیم تا آشمون مزه بگیره و بعد به مقدار دلخواه کشک هم میریزیم و میذاریم تا کشک کمی بجوشه.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۷. دیگه آش خوشمزمون حاضره و میتونیم باز تزیین نعنا داغ، کشک و … سروش کنیم، نوش جان

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید