امروز: چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو القعدة 1445 | 2024-05-08
کد خبر: 338100 |
تاریخ انتشار : 07 بهمن 1398 - 16:12 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آش بادمجان، یک آش سنتی اصیل ایرانی روزنامه ایران – ریزان صداقت: آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم بادمجان علاقمند هستید حتما آش بادمجان را امتحان کنید. در این آموزش کامل‌ترین روش […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

آش بادمجان، یک آش سنتی اصیل ایرانی

روزنامه ایران – ریزان صداقت: آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم بادمجان علاقمند هستید حتما آش بادمجان را امتحان کنید. در این آموزش کامل‌ترین روش پخت آش بادمجان را آماده کرده ایم.

مواد لازم

  • گوشت سردست ۴۰۰ گرم
  • نخود ۱۰۰ گرم
  • بلغور گندم ۲۵۰ گرم
  • عدس ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • سیر 4 حبه
  • نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • بادمجان یک کیلوگرم
  • کشک 200 گرم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

آش بادمجان

طرز تهیه:

1. ابتدا یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن در یک قابلمه کوچک تفت دهید تا پیاز نرم شود

2. سپس گوشت را به مواد اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت کمی سرخ شود

3. سپس ۲ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملاً بپزد.

4. بعد از اینکه گوشت پخت آن را از قابلمه خارج کنید و پس از ریش ریش کردن کنار بگذارید.

5. حالا بادمجان‌ها را پوست بکنید و مقداری نمک رویشان بپاشید تا تلخی بادمجان‌ها از بین برود.

6. پس از ۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید.

7. سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و اجازه دهید خنک شوند.

8. پس از اینکه بادمجان‌ها خنک شدند، آنها را به شکل مربع‌های کوچک خرد کنید.

9. بهتر است حبوبات را از شب قبل بخیسانید. بلغور را با ۸ لیوان آب، داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و اجازه دهید بپزد.

10. حبوبات را با هم و با ۲ تا ۳ لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید تا بخوبی بپزند.

11. پس از اینکه حبوبات پختند، آنها را به قابلمه حاوی بلغور اضافه کنید.

12. در این مرحله یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن و زردچوبه در یک قابلمه کوچک تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس آن را به قابلمه اصلی‌اش اضافه کنید.

13. در این مرحله گوشت ریش ریش شده را به همراه بادمجان‌های خرد شده به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا بخوبی مخلوط شوند.

14. با حرارت ملایم اجازه دهید‌ آش جا بیفتد و هر زمان‌ آش کشدار شد ۱۰۰ گرم از کشک را اضافه کنید.

15. در پایان پس از اینکه‌ آش بخوبی جا افتاد آن را با سیر، پیاز و نعناع داغ تزئین کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید