امروز: یکشنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 20 شوال 1445 | 2024-04-28
کد خبر: 236721 |
تاریخ انتشار : 19 فروردین 1397 - 7:36 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله دکوراسیون صلح خبر آشنایی با مقاوم‌ترین گیاهان آپارتمانی ماهنامه ایران آذین – آوا فرهمند: خیلی ها از داشتن گیاه در محیط خانه و یا محل کار لذت می برند اما وقتی صحبت از نگهداری و فوت و فن مراقبت از گیاهان می رسد بیشتر افراد در اصطلاح عامیانه اش «کم می آورند». […]

به گزارش مجله دکوراسیون صلح خبر

آشنایی با مقاوم‌ترین گیاهان آپارتمانی

ماهنامه ایران آذین – آوا فرهمند: خیلی ها از داشتن گیاه در محیط خانه و یا محل کار لذت می برند اما وقتی صحبت از نگهداری و فوت و فن مراقبت از گیاهان می رسد بیشتر افراد در اصطلاح عامیانه اش «کم می آورند». اما پیشنهاد ما به این دسته از افراد گیاهانی است که مقاومت بیشتری در برابر تغییرات آب و هوایی دارند.

پتوس

اگر شما از آن دسته افراد تازه کار هستید و به دنبال یک گیاه مقاوم و در عین حال زیبا برای محیط خانه و یا محل کارتان می گردید، «پتوس» بهترین گزینه پیشنهادی ما برای شماست. این گیاه زینتی نسبت به دیگر گیاهان مقاومت بیشتری در مقابل گرما و سرما از خود نشان می دهد و خبر خوب اینکه در محیط هایی که نور به اندازه کافی وجود ندارد هم می تواند رشد و تکثیر پیداکند. پتوس جزو گیاهان سریع الرشد است و مزیت آن از نقطه نظر زیبایی این است که شاخه های بالارونده آن گاه تا 5 متر هم رشد کرده و می تواند زیبایی دوچندانی به محیط زندگی تان بدهد.

سبزِ بی مرگ

اما مراقب باشید که گیاه را به صورت مستقیم در معرض نور آفتاب قرار ندهید. در تابستان هر 5 روز و زمستان و فصل سرما هر یک هفته گیاه را آبیاری کنید. اگر در منزل کودک کم سن و سال و یا حیوان خانگی مانند گربه دارید حتما کمی بیشتر مراقب باشید چون پتوس سمی است و اگر خورده شود باعث تحریک دستگاه گوارش و در نتیجه استفراغ خواهدشد. البته این گیاه به هیچ وجه کشنده نیست اما در صورت بلعیدن آثار مریضی و بدحالی نمایان خواهدشد. بنابراین توصیه ما به شما این است که با وجود کودک و یا حیوان خانگی بهتر است سراغ گزینه کم خطرتری باشید.


با این گیاه نگران سفر نباشید

هرچقدر هم در زمینه نگهداری از گیاهان ماهر و باتجربه باشید اما باز هم اوقاتی وجود دارد که به خاطر سفر و یا دلایل دیگر امکان حضور در محیط منزل یا محل کارتان را ندارید و در این شرایط ممکن است گیاه شما به خاطر عدم رسیدگی پژمرده شود. بنابراین اگر به دنبال یک گیاه مقاومت هستید که بتوانید برای یک هفته یا بیشتر آن را با کمترین مراقبت رها کنید، «سانسوریا» یا «معجزه سبز» می تواند بهترین انتخاب ممکن باشد. برگ های این گیاه، سبز رنگ و شمشیری است و جزو گیاهان کم توقع و مقاوم در برابر خشکی به حساب می آید.

سبزِ بی مرگ

جدا از تمام اینها سانسوریا هوای آلوده اطراف را به بهترین صورت تصفیه می کند و می توانید به عنوان یک تصفیه کننده قوی در منزل و یا محیط کارتان از آن نگهداری کنید. سانسوریا نور غیرمستقیم یا همان سایه را بیشتر ترجیح می دهد. از آبپاشی مستقیم روی سایه های این گیاه جدا خودداری کنید. در تابستان هفته ای یک بار و در زمستان هر دو هفته سانسوریا را آّبیاری کنید. این گیاه به خاطر داشتن بافت پرآب، توانایی بالایی در مقابل بی آبی و خشکی دارد و به همین دلیل می توانید با خیال راحت به سفر بروید.


مقاوم ترین گیاه آپارتمانی

«برگ عبایی» یا «گل آسپیدیسترا» لقب مقاوم ترین گیاه آپارتمانی را در بین گیاهان مقاومی که برایتان نام برده ایم از آن خود کرده و حتی به گیاه «فولادی» نیز مشهور است. این گیاه چندان به نور و دما حساس نیست اما آبیاری آن خصوصا در فصل گرما باید متناسب باشد. برگ عبایی از خانواده سوسن است و نسبت به شرایط آب و هوایی مقاومت زیادی از خود نشان می دهد. در طول سال یک و یا دو بار به این گیاه آب بدهید و اگر می خواهید گیاه بزرگ تری داشته باشید هر سال برگ عبایی را به گلدان بزرگ تر انتقال دهید.

سبزِ بی مرگ


گیاه عشق

«اکسالیس» یا گیاه عشق به خاطر داشتن برگ های زیبایش یک گل زینتی است که در بین دوستداران گل و گیاه طرفداران زیادی دارد. گیاه عشق جزو گیاهان مقاوم محسوب می شود که اگر نکات مراقبتی از گیاه را به درستی رعایت کنید می توانید تا 5 و یا 10 سال از وجود این گیاه در محیط خانه و یا محل کارتان لذت ببرید. اکسالیس در جای مرطوب و نیم سایه به خوبی رشد کرده و ارتفاعی بین 15 تا 30 سانتیمتر و گستردگی بین 30 تا 40 سانتیمتر دارد. گل های این گیاه سفید، صورتی و یا بنفش است و شاخ و برگ آن در طول روز باز و بسته می شوند.

سبزِ بی مرگ

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید