امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 373897 |
تاریخ انتشار : 02 مرداد 1399 - 13:47 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر صلح خبر/لرستان معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: ۶۱ هزار هکتار باغ در اراضی شیب‌دار و کم بازده کشور ایجاد شده است. مسعود منصور در مراسم بهره‌برداری  از ۴۰۴۰ هکتار باغ در اراضی شیب‌دار لرستان که امروز دوم مردادماه در دورود صورت […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

صلح خبر/لرستان معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: ۶۱ هزار هکتار باغ در اراضی شیب‌دار و کم بازده کشور ایجاد شده است.

مسعود منصور در مراسم بهره‌برداری  از ۴۰۴۰ هکتار باغ در اراضی شیب‌دار لرستان که امروز دوم مردادماه در دورود صورت گرفت، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین منابع خاک است که برای حفظ خاک اقدامات مختلف مانند مکانیکی و بیولوژیکی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: در حوزه اقدامات بیولوژیکی به نحوی پروژه اجرا شود که علاوه بر اثراتی که در جلوگیری از تخریب خاک دارد اشتغال و تولید را حفظ کند.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه این روش نسبت به سایر روش‌ها اولویت دارد افزود: بسیاری از عرصه‌های کشور ما شیب‌دار هستند که اگر این اراضی به‌صورت دیم کم بازده مورد بهره‌برداری قرار بگیرند علاوه بر اینکه از لحاظ اقتصادی توجیح منطقی و مناسب ندارند فرسایش خاک را به دنبال خواهد داشت.

منصور خاطرنشان کرد: اگر این عرصه‌ها با گونه‌های درختی و گونه‌های دارویی کشت شود فرسایش خاک را کاهش می‌دهد و با تولید و اشتغال به معیشت مردم جامعه روستای و عشایر کمک می‌کند.

وی اضافه کرد: سود و بازدهی گونه دارویی یا بادام بیشتر از محصولی مانند گندم است که در این اراضی کشت شود و این طرح باعث اثرات مثبت زیست‌محیطی مانند تلطیف هوا و باعث جلوگیری از روان آب و نفوذ آب به عرصه زیرزمینی می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام نمود: درآمد کشت گونه‌های دارویی و بادام در اراضی شیب‌دار بیش از ده برابر است و با این هدف توسعه باغات در اراضی شیب‌دار پیگیری شده است.

منصور ادامه داد: در سال زراعی ۹۶_۹۷ و ۹۷-۹۸  مجموعاً ۶۱ هزار هکتار تحت این فعالیت قرار گرفت که نتیجه آن بیش از ۲۰ هزار شغل مستقیم و ۱۸۳هزار تن افزایش تولید بوده است.

وی اظهار کرد: در سال زراعی ۹۸_۹۹ نیز ۱۶ هزار و ۸۰۰ هکتار به این فعالیت اختصاص پیدا کرد که ۱۴ هزار هکتار آن با گونه‌های درختی و باغی  و ۲۴۰۰ هکتار آن با گونه گیاهان دارویی اجرا شده که نتیجه آن ۵۶۱۰ اشتغال مستقیم و افزایش ۴۸ هزار تن تولید بوده است.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تصریح کرد: عمده سرمایه‌گذاری ۳۳۷ میلیاردی این طرح را مردم و جوامع محلی با طرح‌های خود اجرایی انجام داده‌اند.

منصور خاطرنشان کرد: مقرر است تا پایان دولت ۶۰ هزار هکتار دیگر به این رقم اضافه شود تا عملاً ۲۰ هزار هکتار از تعهدی که در بودجه پیش‌بینی‌شده بود بیشتر شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید