امروز: پنجشنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 326389 |
تاریخ انتشار : 15 آذر 1398 - 1:02 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور با انتقاد از آنچه که دخالت غیر متخصصان و داروسازان در زمینه تجهیزات پزشکی خواند، گفت: مسئول فنی تجهیزات پزشکی یک کار کاملا تخصصی است که نیاز به تحصیل علم در آن زمینه را دارد و یک غیر متخصص صلاحیت اظهارنظر […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور با انتقاد از آنچه که دخالت غیر متخصصان و داروسازان در زمینه تجهیزات پزشکی خواند، گفت: مسئول فنی تجهیزات پزشکی یک کار کاملا تخصصی است که نیاز به تحصیل علم در آن زمینه را دارد و یک غیر متخصص صلاحیت اظهارنظر در این زمینه را ندارد.

مهندس مسلمی در گفت‌وگو با صلح خبر، ضمن بیان آنکه انجمن تجهیزات پزشکی کشور در ۱۵ استان در حال فعالیت است، گفت: از بدو تاسیس رشته مهندسی پزشکی تا کنون حدود ۱۰ هزار فارغ‌التحصیل رشته مهندسی پزشکی داریم که از آن تعداد بیش از ۴ هزار کارشناس و متخصص تجهیزات پزشکی که در بخش صنعت و پزشکی فعالیت می‌کنند T عضو انجمن ما هستند.

وی تمرکز این انجمن را بر توانمندسازی فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی پزشکی معرفی کرد و افزود: این هدف برای دفاع از منافع صنفی و حقوقی افراد شاغل در بخش تجهیزات پزشکی بیمارستان‌ها است. از طرف دیگر آموزش و تایید صلاحیت مسئولین فنی تجهیزات پزشکی کشور و برخی فعالیت‌های مربوط به ارزیابی خدمات پس از فروش کمپانی‌های خارجی از دیگر وظایفی است که وزارت بهداشت به انجمن ما محول کرده است.

مسلمی اصلی‌ترین چالش انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور را ورود داروسازان به حوزه تجهیزات پزشکی کشور دانست و اظهار کرد: این در حالی است که حوزه تجهیزات پزشکی و بویژه مسئولیت فنی، یک حوزه کاملا علمی است که نیازمند کسب دانش در همین رشته را دارد. اما در حال حاضر برخی داروسازان به عنوان مسئول فنی تجهیزات پزشکی در داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها مشغول به کار هستند. همانگونه که یک متخصص تجهیزات پزشکی صلاحیت ارائه نظر در حوزه دارو را ندارد، ‌ یک داروساز نیز نمی‌تواند به مباحث تخصصی تجهیزات پزشکی به شکل فنی ورود کند.

وی افزود: ورود داروسازان به حوزه تجهیزات پزشکی منجر به بیکاری فارغ‌التحصیلان رشته تجهیزات پزشکی خواهد شد؛ چنانچه اکنون نیز ۳هزارنفر متخصص تجهیزات پزشکی بیکار در کشور وجود دارد.

مسلمی درخصوص همکاری این انجمن با شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تجهیزات‌پزشکی، گفت: با پارک‌های علم و فناوری برخی دانشکده‌های علوم‌پزشکی، شرکت‌های صنعتی و شرکت‌های شتاب‌دهنده تفاهم‌نامه‌ای امضا کرده‌ایم تا اطلاعات لازم در زمینه نیروها، متخصصین و… را در زمینه تجهیزات پزشکی در اختیارشان بگذاریم؛ چراکه انجمن ما بانک اطلاعاتی قوی در این زمینه دارد. همچنین در زمینه آموزش مهارت‌های ورود به بازار و فروش محصولات، راهنمایی‌های لازم را به آن‌ها ارائه می‌دهیم تا فرایندهای شرکت‌های دانش‌بنیان از حالت ایده خارج شده و به شکل عملی قابل اجرا باشند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید