امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 415009 |
تاریخ انتشار : 05 بهمن 1399 - 13:26 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر ‏رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه در جامعه امروز موضوع عدالت ترمیمی، آموزش ترمیمی، شهر و جامعه ترمیمی موجب برنامه‌ریزی و مباحث جدیدی شده است گفت: جامعه و عدالت ترمیمی با مدرسه ترمیمی قابلیت تحقق دارد. به گزارش صلح خبر، سید جواد حسینی در نشست ویدئو […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

‏رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه در جامعه امروز موضوع عدالت ترمیمی، آموزش ترمیمی، شهر و جامعه ترمیمی موجب برنامه‌ریزی و مباحث جدیدی شده است گفت: جامعه و عدالت ترمیمی با مدرسه ترمیمی قابلیت تحقق دارد.

به گزارش صلح خبر، سید جواد حسینی در نشست ویدئو کنفرانسی که با حضور مدیر کل و اعضای شورای معاونین آموزش و پرورش خراسان رضوی و اساتید حقوق برگزار شد اظهار کرد: در  جامعه امروز موضوع عدالت ترمیمی، آموزش ترمیمی، شهر و جامعه ترمیمی موجب برنامه‌ریزی و مباحث جدیدی شده است و این مباحث در راستای شهر دوستدار انسان که از سه مولفه دوستدار کودک، دوستدار کتاب و دوستدار معلول برخوردار است شکل گرفته است.

وی تاکید کرد: همه این مباحث در حوزه تعامل بین قوه قضاییه و نظام تعلیم و تربیت می تواند به شکل گیری مدارس ترمیمی بیانجامد.

حسینی با بیان اینکه در حوزه آموزش و مدارس ترمیمی، بر مبحث آموزش صحیح و پیشگیری از تفرقه و چندگانگی، کاهش خشونت، افزایش آستانه تحمل جامعه، افزایش سرمایه اجتماعی و ترویج ادبیات و گفتار ملاطفت آمیز به جای خشونت افزا باید تاکید کرد گفت: راه‌اندازی شوراهای حل اختلاف با ترکیب مدیران و معلمان  موجب می شود برخی مسائل حقوقی طولانی معلمان و مدیران که بعضاً موجب کاهش  منزلت و حرمت معلمین می شود، کاهش یابد.

وی افزود: همچنین موضوع کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی که هم اکنون در قالب طرح نماد در آموزش و پرورش پیگیری می‌شود و به ویژه کاهش و کنترل خشونت ها و آسیب ها و جرایم سایبری در این خصوص موضوعیت می‌یابد.

حسینی با بیان اینکه ما در این حوزه ها باید نگاه ساختاری به جرم و آسیب ها را به جای نگاه پاتولوژیک آسیب‌شناسانه بنشانیم  و از مجازات جابره به جای مجازات زاجره استفاده کنیم،اظهار کرد: بهترین ستاد برای ایجاد مدرسه ترمیمی که به همکاری و تعامل دادگستری، وکلا، حقوقدانان و آموزش و پرورش نیاز به طرح صد دبیرخانه صد مدرسه دارد که این طرح در حوزه آموزش و پرورش خراسان رضوی با ایجاد ۵۰۰ قاضی مدرسه پیگیری می‌شود.
 
وی افزود: طرح هدایت که  به منظور کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان راه اندازی شده است و  در آن یک مدیر، مشاور،معلم علاقه مند و ولی دانش آموز علاقه مند کار شناخت و کاهش و کنترل  آسیب های اجتماعی در مدرسه را دنبال می کند می‌تواند با طرح یاریگران زندگی پیوند یابد و اینها  از جمله محورهای مهم دیگر ایجاد مدرسه ترمیمی به حساب می آیند.

معاون وزیر خواستار استفاده از نظریات علمی مانند نظریه نقش و نظریه پنجره شکسته شد و افزود: اعمال این نظریات به شکل پایلوت در برخی از مدارس و پایش نتایج و سپس تعمیم آن به سایر مدارس نیز نقش مهمی در راستای طرح ایفا می‌کند.

وی افزود: ایجاد و راه اندازی فعالیت ها و برنامه های وفاق آفرین و هویت بخش در عرصه ورزشی، هنری و علمی محور عمده دیگر، کمک به مدارس ترمیمی است.

وی با بیان اینکه امروزه ۵۰۰ هزار پرونده توهین و پرخاشگری در قوه قضاییه وجود دارد اظهار کرد: افزایش مهارت های تاب آورانه در این راستا امری ضروری می باشد.

حسینی افزود: عدالت ترمیمی و مدرسه ترمیمی را می توان از منظر سند تحول بنیادین مورد بازبینی قرار داد و چارچوبی را تدوین و مبنای عمل قرار داد و در نهایت با ایجاد کارگروه مدرسه ترمیمی،  می توان گام‌های مهمی در راستای توانمندسازی حقوقی و افزایش کیفیت زندگی در مدرسه برداشت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در پایان تصریح کرد؛  طرح نماد، یاریگران زندگی، مشاوران، معلمان و به ویژه معلمان رشته حقوق، کارشناسان حقوقی و شبکه شاد ظرفیت های بی بدیلی در نظام تعلیم و تربیت هستند که می‌توانند در خدمت اهداف مدرسه ترمیمی قرار گیرند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید